قزوین- استاندار قزوین در بازدید از کارخانه مس طارم گفت: این کارخانه آماده ورود به مرحله تولید و بهره برداری است و می‌تواند ۱۰ هزار تن مس تولید کند.

به گزارش خبرنگار مهر، هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین به همراه لطف الله سیاهکلی و فاطمه محمد بیگی نمایندگان قزوین در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی از کارخانه بزرگ مس طارم بازدید کرد.

این کارخانه که با ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده افتتاح و بهره برداری شده قادر است سالانه ۱۰ هزار تن شمش مس تولید کند.

هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین در این بازدید گفت: با تعیین مدیر پروژه زمینه تسریع در کارهای پایان این طرح بزرگ مهیا می‌شود.

وی بیان کرد: در شورای برنامه ریزی در دستور کار یک مصوبه الحاق زمین مسکونی کارخانه مس طارم پیش بینی شود.

استاندار قزوین اظهار داشت: هر مشکلی در کارخانه مس طارم باشد باید بسرعت برطرف و حل کنیم و زمین مورد نیاز برای شهرک مسکونی بسرعت تأمین و در شورای برنامه ریزی مصوب شود.
.
لطف الله سیاهکلی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی هم گفت: به کار گیری نیروها در کارخانه مس طارم باید با اولویت استخدام نیروهای بومی و محلی باشد.

اشتغال ۴۵۰ نفر با افتتاح کارخانه مس طارم

حسینی مدیر کارخانه در این بازدید گفت: این پروژه کار بزرگی است که با تحمل سختی‌های فراوان آماده بهره برداری شده و امیدواریم از مزایای آن مردم منطقه نیز برخوردار شوند.

وی اضافه کرد: طارم منطقه محروم است این پروژه به سختی در مرحله تکمیل قرار دارد و در این مرحله درخواست‌هایی داریم که می‌تواند با کمک استاندار و نمایندگان تأمین شود.

حسینی یادآور شد: همراهی شرکت توزیع نیروی برقی و دادن مهلت برای تجهیز شبکه، بهسازی جاده دسترسی و تأمین زمین برای ایجاد شهرک مسکونی ئ تأمین سوخت و تقویت شبکه برق از نیازهای ما در این مرحله است.

وی تصریح کرد: تأمین نیروی و محل اسکان آنها برای ما اهمیت دارد تا بتوانیم زمینه جذب افراد متخصص و کارشناس و حتی کارگران زبده را مهیا کنیم که در صورت اختصاص ۴ هکتار زمین می‌توانیم ساخت شهرک مسکونی را آغاز کنیم.

حسینی گفت: به دلیل تردد خودروهای تانکری حامل مواد اسیدی باید زیرساخت راه در منطقه مهیا شود تا شاهد حوادث احتمالی نباشیم.

وی در خصوص جذب نیروی هم اظهار داشت: با افتتاح این کارخانه زمینه اشتغال ۴۵۰ نفر در منطقه مهیا می‌شود و اولویت ما جذب جوانان و نیروهای بومی بویژه از طارم است.

معدن مس طارم سفلی، دومین معدن مس کاتدی کشور بعد از کرمان با ظرفیت تولید بیش از ۱۰ هزار تن مس در سال است که می تواند برای ۲ هزار نفر هم به طور غیرمستقیم اشتغال ایجاد کند.