دانشگاه تبریز با انتشار 31 مقاله ISI فناوری نانو رتبه پنجم را در انتشار مقالات این بخش در میان دانشگاهها و مراکز علمی پژوهشی ایران به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه با بیان این مطلب گفت : دانشگاه تبریز این رتبه را در میان 15 دانشگاه و مرکز علمی پژوهشی فعال ایران در زمینه فناوری نانو کسب کرده است.

دکتر جمشید منظوری یادآور شد : در میان دانشگاههای کشور، دانشگاه صنعتی شریف با انتشار 57 مقاله از 268 مقاله چاپ شده در مقام نخست و مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات با 46 مقاله در رده دوم قرار دارند.

به گفته وی، بر اساس مطالعه کار گروه تحلیل و پیمایش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، پس از این دو دانشگاه و مرکز علمی پژوهشی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه تهران و دانشگاه تبریز رتبه های بعدی را کسب کرده اند.

منظوری کسب رتبه سی و دوم جهان و نخست کشورهای اسلامی در انتشار مقالات فناوری را از دیگر افتخارات کشورمان در تولید علم در این فناوری اعلام کرد و گفت : در سال 2006 تعداد مقالات محققان ایرانی در فناوری نانو به 250 مقاله رسیده که از رشد صددرصدی نسبت به سال 2005 که در مجموع مقاله 125بوده، رسیده است.

وی گفت : بر اساس تحقیق به عمل آمده از سوی کار گروه تحلیل و پیمایش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در سالهای 2001 تا 2005 تعداد 268 مقاله در این خصوص در 149عنوان مجله چاپ شده که این رقم نشان دهنده تنوع موضوعی و پراکندگی نتایج تحقیقات پژوهشگران ایرانی در منابع علمی دنیا است.

وی همچنین از برگزاری همایش علوم و فناوری نانو در دانشگاه تبریز در سال آینده خبر داد و گفت : بر اساس تصمیم ستاد ویژه فناوری نانو مقرر شده است دانشگاه تبریز میزبان دومین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو باشد.