به گزارش خبرنگار مهر، خجسته پور بعدازظهر دوشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان سمنان به میزبانی سالن مدیریت بحران استانداری ضمن بیان اینکه آمار خودکشی سمنان در مقایسه با دیگر استانهای کشور قابلتوجه نیست، ابراز داشت: اگرچه آمارها از کاهش آمار خودکشی در استان حکایت دارد اما معتقدیم حتی یک مورد خودکشی نیز زیاد است.
وی ضمن بیان اینکه برای به صفر رساندن تعداد خودکشی باید از راهکارهای مختلف با همکاری سایر بخشها برای مقابله با آن اقدام کرد، افزود: دراینبین باید گفت سابقه دینی و اخلاقی مردم استان سمنان در کاهش آمار خودکشی تأثیرگذار بوده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بابیان اینکه بر اساس طرح تقسیم ملی، طرح مقابله با آسیب اجتماعی خودکشی بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی است، ابراز داشت: این مهم میطلبد که دستگاههای مرتبط نیز با برنامهریزی اصولی در کنار این دانشگاهها برای انجام وظایف خود اقدام کنند.
خجسته پور بابیان اینکه زندانیان و خانوادههای آنها با مشکلات بسیاری در زندگی خود مواجه هستند، تصریح کرد: کمیته امداد، بهزیستی، آموزشوپرورش، آموزش فنی و حرفهای و دانشگاههای علوم پزشکی استان و بیمه سلامت میبایست حمایت از خانوادههای زندانیان را در اولویت خود قرار دهند.
وی افزود: برای توانمند شدن خانوادههای زندانیان میبایست هماهنگی دستگاههای اجرایی استان سمنان برای مقابله با آسیبهای اجتماعی و اجرای آئیننامههای اجرایی مرتبط با حمایت از خانوادههای زندانیان و آسیبهای مرتبط با زندانیان افزایش یابد.