حجت الاسلام رضازاده در گفتگو با خبرنگار مهر، به تشریح فعالیت های تابستانه طلاب این مدرسه علمیه پرداخت و اظهار داشت: مدرسه علمیه امام محمد باقر(ع) همه ساله برای ایام تعطیلات از جمله عید نوروز و تعطیلات تابستان برنامههایی را تدارک میبیند تا طلاب بتوانند حداکثر بهره را در این ایام ببرند محور این برنامهها نیز یادگیری و مهارت افزایی طلاب است.
وی افزود: تابستان سال ۹۸ طلاب با روش تندخوانی آشنا شدند و در کلاس طب اسلامی مقدمات این علم را فرا گرفتند و تابستان سال جاری علیرغم وجود مشکلاتی که به علت شیوع ویروس کرونا که بر جامعه حکفرما بود طرح تابستانه این حوزه مبارکه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
حجت الاسلام رضازاده علاوه بر بنیه علمی، مهارت افزایی را لازمه موفقیت طلاب در عرصه تبلیغ دانست و عنوان کرد: در طول سال تحصیلی، ساعات آموزشی صرف تقویت بنیه علمی و آموزش علوم پایه و سطح میشود و زمان مناسب برای تدارک مهارتها ایام تعطیلی از جمله تابستان است؛ بر همین اساس مدرسه علمیه امام محمدباقر(ع) با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی کلاس های تابستانی خود را برگزار کرد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه امام محمدباقر(ع) ادامه داد: به جهت هرچه پربار و پرشور تر شدن کلاس ها، نیاز سنجی در اولویت مسئولان برگزاری دوره قرار گرفت و با همکاری اساتید حوزه 8 موضوع مهم و مورد ابتلا در لیست انتخاب طلاب قرار داده شد و با نظر سنجی که انجام شد چهار موضوع و در نهایت دو کلاس مهارت های تبلیغ و سخنرانی و کلاس پاسخگویی به شبهات وهابیت با بیشترین استقبال مواجه شد.
وی افزود: با توجه به تجربه خوب و موفق موسسه امیر بیان در راستای تربیت مبلغ و سخنران و با رایزنیهای انجام شده با مسئولان این موسسه حجت الاسلام موسوینژادیان جهت برگزاری این دوره انتخاب شد تا در دو بخش آموزش و کارگاه عملی این کلاس ها تشکیل شود؛ این کلاسها مورد توجه و استقبال طلاب قرار گرفت.
حجت الاسلام رضازاده به دیگر فعالیت های تابستانه این مدرسه علمیه اشاره و عنوان کرد: در این حوزه در سال ۹۷ یک دوره پاسخگویی به شبهات وهابیت با حضور آیت الله حسینی قزوینی برگزار شد که مورد توجه طلاب قرار گرفت. عطش طلاب برای تکمیل مباحث مسئولان حوزه را بر آن داشت تا با حضور حجت الاسلام و المسلمین رنجبریان مدیر این حوزه مبارکه این موضوع پیگرفته شود. کلاس با بیان و معرفی منابع مهم موضوع ولایت شروع و با پاسخ های عملی به شبهات ادامه پیدا کرد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه امام محمدباقر(ع) ادامه داد: این کلاسها در صحن عمومی ساختمان آموزشی «دار العلم علامه طباطبایی» به صورت چند رسانه ای تشکیل شد. مدت هر کلاس یک ساعت و پانزده دقیقه بود و مسابقه تقریر نویسی در ضمن برگزاری کلاسها موجب شد طلاب، دست به قلم و با توجه بیشتر سر کلاسها حاضر شوند.