به گزارش خبرگزاری مهر، در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که امروز به ریاست حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد رئیس سازمان حج و زیارت در این باره اظهار داشت: برای خرید باقیمانده ارز تخصیص یافته به زائران حج تمتع ۹۹ و واریز مبلغ ریالی آن به حساب بانک مرکزی، مرحله دوم وجه ثبت نام از زائران دریافت میشود.
گفتنی است با توجه به موافقت هیئت دولت، ارز اختصاص یافته برای زائران حج ۹۹ به صورت سپرده برای حج سال آینده حفظ خواهد شد.
در ادامه این جلسه قربان میرزایی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت از مجموع پرداختهای زائران در مرحله اول و واریز مبلغ آن به حساب بانک مرکزی گزارش داد و گفت: زائرانی که قسط اول را واریز نمودند باید با در نظر داشتن درجه کاروانی که انتخاب و نام نویسی کرده اند مبلغ باقیمانده را به عنوان قسط دوم و به صورت علی الحساب بپردازند.
در این جلسه نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با توجه به نرخ ارز خریداری شده از بانک مرکزی، خواستار اطلاع رسانی دقیق در این زمینه برای حفظ حقوق زائران حج پیش رو شد و تاکید کرد: این اقدام در شرایط کنونی به تثبیت هزینه ارزی سفر آنان در حج آینده منجر خواهد شد.
علی رضا رشیدیان نیز از اطلاع رسانی در این خصوص در گفتگوی رسانهای خبر داد و به زائرانی که قسط اول هزینه ثبت نام در کاروان را پرداخته اند، توصیه کرد که قسط دوم را جهت تکمیل خرید ارز مورد نیاز سفر واریز کنند.
رئیس سازمان حج و زیارت افزود: در صورتی که امکان ثبت نام از زائران جدید برای حج آینده فراهم شود، هزینه خرید ارز را باید به نرخی که تصویب خواهد شد، بپردازند.
بر پایه این گزارش، در آغاز این جلسه حجت الاسلام والمسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تبریک سالروز میلاد با سعادت امام کاظم (ع)، اظهار داشت: هر کدام از ائمه معصوم (علیهم السلام) در شرایط زمانی خود نقشی را که مورد انتظار بود ایفا کردند.
وی به ارائه بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی - مبارزاتی ائمه معصومین (علیهم السلام) در کتاب انسان دویست و پنجاه ساله اشاره کرد و گفت: این کتاب تاریخ زندگی ائمه را با توجه به بستر تاریخی دوره مربوط و در راستای هدفی که همه این بزرگواران دنبال میکردند، ارائه میدهد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به خلفای معاصر امام کاظم (ع)، افزود: دوران زندگانی موسی بن جعفر تماماً در عصر عباسیان گذشت و یکی از چالشهای عصر امامت ایشان؛ رشد شبهات بود.
وی تصریح کرد: هدف از این اقدام شبهه افکنی، ایجاد بحثهای انحرافی، مشغول کردن مردم، خرید زمان و پیشبرد برنامههایشان از غفلت جامعه بود و امام کاظم و فرزند بزرگوارشان امام رضا (علیهما السلام) با تمسک بر آیات قرآن و آموزههای اسلامی به مقابله پرداخته و به نیاز واقعی جامعه پاسخ میدادند.