سمنان- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان بابیان اینکه ایده پردازی مؤلفه مهم توسعه استان به شمار می‌رود، گفت: با برنامه‌ریزی می‌بایست از مشکلات موجود گره‌گشایی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شریفی نژاد غروب چهارشنبه در کارگروه اقتصادی استان سمنان به میزبانی سالن مدیریت بحران استانداری سمنان ضمن بیان اینکه ایده پردازی مؤلفه مهم توسعه استان به شمار می‌رود، ابراز داشت: این طرح‌ها و ایده‌ها می‌بایست مبتنی بر ایجاد اشتغال باشند تا بتواند رونق اقتصادی ایجاد کند.

وی بابیان اینکه در اجرای طرح‌های اقتصادی باید تحقق شعار سال نیز مد نظر قرار گیرد، افزود: این طرح‌ها ضمن در نظر داشتن این فاکتورها می‌بایست از قابلیت اجرا نیز برخوردار باشند لذا این مهم می‌طلبد تا کارگروهی به این منظور تدوین شود تا طرح‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان ضمن بیان اینکه با برنامه‌ریزی اصولی می‌توان برای گره‌گشایی مشکلات استان گام مهم برداشت، ابراز داشت: مطالعه طرح‌های اقتصادی غیرکاربردی قطعاً فایده‌ای نخواهد داشت لذا می‌بایست توسعه رویکرد طرح‌های مطالعاتی باشد.

وجود زیر ساخت‌های توسعه در استان سمنان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه پژوهش‌های لازم برای انجام طرح‌های مطالعاتی باهدف توسعه استان به صورت منطقه‌ای و شهرستانی انجام‌شده است، ابراز داشت: این مهم باید با همکاری دستگاه‌های اجرایی این طرح‌ها در گام اجرایی قرار گیرد.

نادر مالکی با بیان اینکه زیرساخت‌های خوبی برای توسعه استان وجود دارد که مسئولان برای شناساندن و فعال‌سازی این طرح‌ها به فعالان اقتصادی باید اقدام کنند، تصریح کرد: اکنون در استان هیچ‌گونه ضعفی در ارتباط با مطالعات طرح‌های اقتصادی نیست بلکه بیشتر در گام اجرایی مشکلاتی وجود دارد.

وی افزود: با توجه به اینکه طرح‌های خوبی برای توسعه مناطق روستایی و دیگر بخش‌های اقتصادی استان از سوی مشاور مطرح‌شده لذا می‌توان با تکمیل این طرح مطالعاتی برای توسعه این دیار اقدام کرد.

منظور شدن ۳۰ طرح اولویت دار در استان سمنان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه ۳۰ طرح اولویت‌دار اقتصادی در استان منظور شده است، ابراز داشت: معتقدیم که با رفع مشکلات زیرساختی می‌توان برای توسعه استان سمنان قدم‌های مهمی برداشت.

علی تشنه دل بابیان اینکه برای انجام طرح‌های اقتصادی و زیرساختی باید کلان‌نگر بود، تصریح کرد: از سویی معتقدیم که نباید ظرفیت‌های توسعه استان سمنان نیز مغفول بماند.

وی بابیان اینکه نظارت مدیران دستگاه‌های اجرایی در فرایند راه‌اندازی اجرای طرح‌های توسعه‌ای و اقتصادی افزایش یابد، افزود: با این اقدام نقاط ضعف و قوت شناسایی خواهد شد که ضمن آن می‌توان با تمرکز بر نقاط قوت و حذف چالش‌ها اقدامات مؤثری برای توسعه اقتصادی استان به انجام رساند.