به گزارش خبرنگار مهر، مسیحالله سلطانی ظهر چهارشنبه در آیین افتتاح اولین کلینیک سوگ کشور در زنجان با یادآوری زحماتی که کادر درمانی تا به امروز در راستای کاستن از آلام افرادی که به کرونا مبتلا شدهاند، گفت: اگر بخواهیم به مهمترین مباحث پیرامون آسیبهای اجتماعی اشاره کنیم، مباحث بهداشت و روان در رأس امور قرار دارد.
وی ضمن گرامیداشت یاد شهدای مدافع سلامت، کادر درمانی را جزو اقشاری که در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند، دانست و افزود: یکی از اقدامات صورت گرفته در هیئت اندیشهورز، بهرهمندی از ظرفیت اساتید دانشگاهها و صاحبنظران حوزه اجتماعی در حوزههای مختلف است.
سلطانی با اشاره به اینکه هماینک در حال پیگیری بحث بهداشت روان به عنوان یکی از مباحث مهم هستیم، تصریح کرد: به زودی شاهد رونمایی است سند اقتضایی کرونا توسط هیئت اندیشهورز در استان زنجان خواهیم بود که این خود میتواند موفقیت بزرگی در این حوزه باشد.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری زنجان ضمن ابراز تاسف از مرگ بیش از ۵۶۰ نفر به دلیل ابتلا به بیماری کرونا در استان زنجان، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۱۱۰۰ نفر در استان زنجان نیازمند دریافت خدمات از سوی کلینیک سوگ هستند.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی زنجان نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه در شرایط کرونایی، مردم به خاطر محدودیتهایی که وجود دارد، نمیتوانند مراسم بزرگداشت عزیزان از دست رفته خود را همانند سابق برگزار کنند که این خود میتواند به آنها آسیب وارد کند، اظهار کرد: از طرفی فوت افراد به واسطه ابتلا به کرونا در کسانی که این ویروس را منتقل کردهاند، نوعی احساس گناه ایجاد میکند که باعث میشود بار روانشناختی مضاعفی بر افراد تحمیل شود.
رامین ملکی با تاکید بر اینکه شرایط امروز کرونایی ایجاب میکند که مداخله روانشناختی در فرآیند سوگ افراد داشته باشیم، خاطرنشان کرد: بیتردید هر کاری در ابتدا با مشکلات و نواقصی همراه خواهد بود اما این به معنای شکست نیست، بلکه باید با همکاری همه دستگاهها از پس این مشکلات برآمده و به اهداف خود دست یابیم.