به گزارش خبرنگار مهر، تقی رستم وندی، در حاشیه جلسه بررسی پیامدهای اجتماعی شیوع ویروس کرونا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه امروز به گفتگو با جامعه شناسان و اساتید علمی کشور به ویژه در حوزه علوم اجتماعی اختصاص داشت.
وی افزود: مهمترین تصمیمی که در این جلسه مورد تاکید وزیر قرار گرفت بحث بهره وری از ظرفیتهای جامعه علمی در قرارگاه مقابله با کرونا بود.
رستم وندی تصریح کرد: تحقیقات علمی و مطالعاتی در حوزه مقابله با کرونا صورت گرفته که میتوان از نتایج آن در سیاست گذاری ها و اجرا برای مقابله با کرونا بهره گرفت.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: محورهای مختلفی از طریق اساتید مورد تاکید قرار گرفت تا در سیاستها از آنها استفاده شود.
وی افزود: موضوع فرد گرایی و جمع گرایی و تأثیرات بیماری کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تجربه یکسال اخیر نشان میدهد جامعه ایرانی همسویی و همراهی خوبی را داشته است.
رستم وندی عنوان کرد: در این جلسه مفهوم خطر و جدی گرفتن آن مورد تاکید قرار گرفت و نقش رسانهها برای جدی گرفتن این موضوع مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: همچنین بحث کودکان و نوجوانان و آموزش غیرحضوری و استفاده از فضای مجازی و مخاطرات آن نیز بررسی شد و بر اساس اعلام وزارت علوم تا پیش از شیوع بیماری کرونا تنها یک درصد از آموزش غیرحضوری یعنی معادل ۳۶ هزار نفر سطح دانشگاهی را داشتیم اما امروز آموزش غیرحضوری معادل ۱۰۰ درصد جامعه دانشگاهی یعنی ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را در برمیگیرد.
رستم وندی بیان کرد: این تغییرات یکباره به لحاظ جامعه شناسی باید مورد توجه قرار گیرد و چالشها و فرصتهای شیوع کرونا ویروس باید مورد توجه صاحب نظران قرار گیرد لذا مقرر شد اتصالی میان جامعه علمی و قرارگاه مبارزه با کرونا برقرار شود تا از مطالعات انجام شده استفاده شود.