کرمان-نماینده مردم کرمان و راور با اشاره به اینکه اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری در راور از خسارت به زیرساخت ها جلوگیری می کند، گفت: تاکنون سه میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ا ز روابط عمومی دفتر نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، محمدرضا پورابراهیمی ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از طرح‌های آبخیزداری راور گفت: این شهرستان به دلیل شرایط اقلیمی از محدودیت‌های منابع آبی برخوردار است از طرفی به دلیل بارندگی‌هایی که در مقاطع خاصی از سال رخ می‌دهد شاهد ایجاد روان آب‌هایی هستیم که به زمین‌های کشاورزی و زیرساخت‌های شهری خسارت وارد می‌کند.

پورابراهیمی اظهار داشت: برای اینکه مشکل منابع آب و تغذیه سفره‌های زیر زمینی و خسارات ناشی از روان آب‌ها و سیل را به حداقل ممکن برسد اداره کل منابع طبیعی استان کرمان اقدامات خوبی را در بخش مدیریت روان آب‌ها و اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان داری در راور در دستور کار دارد.

وی به بازدید معاون اقتصادی استاندار کرمان، فرماندار راور مدیرکل منابع طبیعی استان از طرح‌های آبخیزداری شهرستان راور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اقدامات قابل توجهی برای مدیریت روان آب‌ها در منطقه راور انجام شده و اعتباری بیش از سه میلیارد تومان تاکنون در این بخش هزینه شده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیش بینی می‌شود حدود یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون متر مکعب روان آب در این طرح مدیریت شود که در این صورت علاوه بر تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی از وارد آمدن خسارت جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: اجرای برخی طرح‌های آبخیزداری توسط نیروهای بومی شهرستان راور در قالب تعاونی‌ها انجام شده و پیش بینی می‌شود معادل ۵۰ درصد از منابع روان آب که به دلیل بارندگی‌های فصلی در منطقه اتفاق می‌افتد بتواند سفره‌های آب زیر زمینی که حیات مردم به آنها وابسته است را تغذیه کند.

پورابراهیمی گفت: برنامه بعدی ما در شهرستان راور این است بخشی از منابع آبی که از این منطقه خارج می‌شود و به سمت کویر لوت و منطقه کویری شهداد حرکت می‌کند مدیریت و این منابع آبی نیز وارد چرخه صنعت و کشاورزی این شهرستان شود.

وی تاکید کرد: با توافقی که امروز با مسئولان و مدیران ارشد استانی و شهرستانی کرمان و راور انجام شد، قرار است این طرح که مطالعات آن به پایان رسیده ظرف چند ماه آینده آغاز شود و اعتبار این طرح از محل اعتبارات ملی و استانی در سال ۱۴۰۰ در اختیار منابع طبیعی قرار خواهد گرفت.