به گزارش خبرگزاری مهر، سید ابوالفضل پرپنچی، با اعلام گزارشی از عملکرد این نهاد در بخش خدمات مشاوره ،گفت: کمیته امداد به منظور ارتقاء سطح آگاهی مددجویان و ایجاد توانایی های لازم در جامعه هدف به منظور پیشگیری و حفظ سلامت روانی مددجویان اقدامات مختلفی را در طول سال انجام می دهد.
وی افزود: ارائه خدمات مشاوره در قالب مشاوره ازدواج، تحصیلی، خانوادگی با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و بهداشت روانی مددجویان تحت حمایت و فرزندان آنان انجام می شود.
پرپنچی با بیان اینکه در ۱۰ ماهه امسال ۵۶ هزار و ۶۴۱ مددجوی تحت حمایت از خدمات مشاورهای بهره مند شده اند، بیان کرد: این خدمات شامل مشاوره فردی و گروهی بوده و در همین جهت ۲۶ هزار ۶۸۴ نفر از مشاوره فردی، ۱۹ هزار و ۱۴۲ نفر از مشاوره گروهی و۱۰ هزار و ۸۱۵نفر از غربالگری سلامت روان بهرهمند شده اند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا خدمات به صورت حضوری با رعایت شیوه نامه های بهداشتی وغیرحضوری به مددجویان ارائه میشود و در همین جهت تاکنون ۲۵ هزار نفر از طریق شبکههای مجازی خدمات مشاوره و راهنمایی دریافت کردهاند.
وی به همکاری ۱۰۵ مرکز مشاوره برای ارائه خدمات مشاوره با کمیته امداد استان تهران اشاره کرد و افزود: از این تعداد ۵۷ مرکز به طور رایگان به جامعه هدف خدمات مشاوره ارائه میدهند.
پرپنچی، به دیگر اقدامات انجام شده در بخش مشاوره این نهاد اشاره کرد و گفت: برگزاری ۱۲ اتاق فکر و نشست تخصصی مشاوران با محوریت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و مداخله در بحران، اجرای طرح پالایش سلامت روان و توانمندسازی روحی-روانی فرزندان خانوادههای دارای سرپرست زندانی، توانمندسازی روحی- روانی دختران شایسته ازدواج، همکاری فعال واحد مشاوره با شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران در تهیه و تنظیم سند طرح کار ملی در چهار کارگروه اصلی (کارگروه اعتیاد طلاق کودکان کار توانمندسازی زنان سرپرست خانوار) و غربالگری سلامت روحی- روانی همه زنان سرپرست خانوار کمتر از ۵۰ سال از دیگر اقدامات در این بخش است.