سرهنگ مصطفی امیری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات سپاه حضرت ابوالفضل (ع) در راستای مقابله با ویروس کرونا در لرستان اظهار داشت: از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا، با دستور فرمانده سپاه استان کل ظرفیتهای درمانی، تجهیزاتی و نیروهای سپاه در این حوزه به کار گرفته شدند.
خدمات بینظیر سپاه لرستان در مقابله با ویروس کرونا
وی با بیان اینکه در این راستا اقدامات بسیار ارزندهای انجام شد افزود: تمام بیمارستانهای سپاه در استان زیر بار ارائه خدمات به بیماران کرونایی رفتند.
معاون بهداشت، امداد و درمان سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تاکید بر اینکه همچنین احداث بیمارستانهای صحرایی و سیار در روزهای اوج کرونا از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است عنوان کرد: سپاه در نقاط مختلف کشور در این حوزه منشأ خدمات بی نظیری شد.
سرهنگ امیری با اشاره به اعزام تیمهای پزشکی از سوی بسیج جامعه پزشکی و معاونت بهداشت و درمان سپاه به مراکز درمانی وزارت بهداشت تصریح کرد: در سطح استان از همان روز اول فرمانده سپاه دستور تشکیل قرارگاه زیستی امام رضا (ع) با محوریت مقابله با ویروس کرونا را در استان دادند.
وی گفت: وظایف هر کدام از معاونتهای سپاه در این رابطه مشخص شد و اقدامات خیلی ارزندهای انجام گرفت.
اعزام پزشکان و پرستاران سپاه به مراکز درمانی
معاون بهداشت، امداد و درمان سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با اشاره به نقش مؤثر بسیج اقشار در رابطه با مقابله با ویروس کرونا در استان تصریح کرد: در حوزه درمان نیز و در قالب طرح «شهید سلیمانی» اقدامات ارزندهای در قالب تیمهای رهگیر، تیمهای مراقبت در منزل، تیمهای حمایتی و تیمهای نظارتی صورت گرفت.
سرهنگ امیری با بیان اینکه در حوزه آموزش و اطلاع رسانی نیز اقدامات مطلوبی صورت گرفت افزود: اعزام تیمهای بسیجی جامعه پزشکی استان به بیمارستانهای استان، استفاده از ظرفیت ۱۰ درمانگاه سپاه در شهرستانهای مختلف، اعزام پزشکان و پرستاران به مراکز بهداشتی و درمانی با ظرفیت ۱۰۰ نفر در قالب طرح «شهید سلیمانی» و… از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی نقاهتگاه بیماران کرونایی گفت: الان نیز آمادگی داریم که هر زمان دانشگاه علوم پزشکی اعلام کند در کوتاهترین زمان ممکن این نقاهتگاه را راه اندازی کنیم.
معاون بهداشت، امداد و درمان سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با اشاره به پیک پنجم کرونا در استان بیان داشت: در این شرایط با دستور فرمانده سپاه، ۲۰ تخت بیمارستانی از سوی سپاه برای بیمارستان شهدای عشایر با تجهیزات مورد نیاز تأمین شد.
تزریق بیش از ۸۷ هزار واکسن در مراکز تجمیعی سپاه
سرهنگ امیری با اشاره به راه اندازی ۹ مرکز واکسیناسیون در قالب گام پنجم طرح «شهید سلیمانی» در استان از سوی سپاه گفت: یک مرکز نمونه در سطح کشور راه اندازی کردهایم و روزانه میتوانیم دو هزار نفر را در صورت وجود واکسن، واکسینه کنیم.
وی بیان داشت: تا کنون در مراکز تجمیعی سپاه بیش از ۸۷ هزار و ۵۳۲ واکسن کرونا تزریق شده است افزود: همچنین با دستور فرمانده سپاه استان راه اندازی مرکز مشاوره درب منزل به صورت تلفنی در دستور کار قرار گرفت که در این راستا مشاورههای درمانی، حمایتی و مراقبتی از سوی پزشکان و پرستاران ما ارائه میشود.
معاون بهداشت، امداد و درمان سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: پزشکان و پرستاران به درب منازل مراجعه میکنند و به بیمارانی که نمیتوانند به مراکز درمانی مراجعه کنند خدمات مورد نیاز را ارائه میکنند.