به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العالم، جبهه عمل اسلامی اردن با متهم کردن دولت به تقلب در انتخابات شهرداری ها، استعفای دولت را خواستار شد و دولت اردن نیز در همین راستا حزب جبهه اسلامی کار را به تلاش برای بی اعتبار کردن سازمان های دولتی متهم کرد.
"معروف البخیت" نخست وزیر اردن با غیرقانونی خواندن کناره گیری حزب جبهه اسلامی کار از انتخابات آن هم پس از چند ساعت از آغاز آن ، این حزب را به تندروی در نسبت دادن اتهام ها به نهادهای دولتی و نیروهای نظامی و تلاش برای فتنه انگیزی و بی آبرویی کشور متهم کرد.
وی گفت : انتخابات اردن، مشروعیت خود را از قانون اساسی این کشور می گیرد و شرکت کردن و یا نکردن یک حزب ، گروه و یا حتی قبیله ای هیچ لطمه ای به انتخابات وارد نمی کند.
البخیت افزود: طبق قانون، زمان مشخصی برای کناره گیری از انتخابات تعیین شده است وجبهه عمل اسلامی، اگر می خواست ، باید پیش از آغاز عملیات رای گیری ، از انتخابات کناره گیری می کرد.
گروه اخوان المسلمین اردن هم پس از اعلام نظر دولت درباره انتخابات با صدور بیانه ای ، دولت را به تلاش برای منزوی کردن این حزب و جلوگیری از فعالیت اعضای آن در شهرداری ها متهم کرد.
اخوان المسلمین در بیانیه خود از عبدالله دوم شاه اردن درخواست کرد ، برای بررسی سلامت انتخابات ، کمیته حقیقت یاب تشکیل دهد.
اخوان المسلمین همچنین از عبدالله دوم خواست تا با برکناری دولت البخیت، یک دولت میهنی تشکیل دهد.
در این ارتباط زکی بن رشید دبیرکل جبهه عمل اسلامی اظهارداشت : مهمترین خواست ما هم اکنون برگزاری یک انتخابات آزاد و سالم است.
وی افزود : باید به رای شهروندان اردنی احترام گذاشت و رای آنها به صورت مستقیم در تعیین سرنوشت این کشور تعیین کننده باشد.
دبیرکل جبهه عمل اسلامی با تاکید بر اینکه بحران سیاسی در کشور در حال افزایش است، گفت : مشکل اکنون تنها میان دولت و جبهه عمل اسلامی نیست ، بلکه دولت اکنون همه وعده های پیشین خود را زیرپا گذاشته و جایگاه خود را در جامعه از دست داده است.
وی خاطرنشان کرد دولت باید برای اعتماد سازی دوباره در میان مردم تلاش کند.
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۸۶ - ۲۰:۴۷
در پی اتهامات جبهه عمل اسلامی اردن علیه دولت این کشور مبنی بر تقلب در انتخابات شهرداری ها و متعاقب آن هشدار نخست وزیر اردن به اسلامگرایان، تنش سیاسی در این کشور عربی تشدید شد.