با آنکه بسیاری از مردم آمریکا و همین طور سناتورهای دموکرات این کشور خواهان خروج سریع نیروهای کشورشان از عراق هستند، اما نامزدهای دموکرات انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا نظری مخالف با دیدگاه همقطاران خود دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سایت خبری روزنامه نیویورک تایمز خبر نخست امروز خود را به دیدگاه های نامزدهای دموکرات آمریکا در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشوردرباره موضوع عراق و مسئله خروج نظامیان آمریکایی از این کشور اختصاص داده است.

به نوشته این روزنامه، طرح هایی که هر یک از این افراد برای عراق دارند هر چند تفاوت هایی با یکدیگر دارد، اما همگی حکایت از حضور طولانی مدت نیروهای آمریکایی در عراق دارند.

 برهمین اساس،"جان ادواردز" سناتورسابق کارولینای شمالی معتقد است که نظامیان آمریکایی باید تا زمانی که احتمال نسل کشی در عراق وجود دارد در این کشور باقی مانده و اگر ناآرامی های موجود درعراق به کشورهای همسایه منتقل شد با این ناآرامی ها مقابله کنند.

سناتور"هیلاری کلینتون" مطرح ترین نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده این کشور معتقد است : باید گروهی از نظامیان آمریکایی برای مقابله با تروریسم و تا زمان کسب استقلال مناطق کردنشین عراق، در شمال این کشور در عراق باقی بمانند.

سناتور "باراک اوباما" نیز معتقد است : نظامیان آمریکایی باید درعراق باقی بمانند تا از این راه امنیت اتباع آمریکایی حاضر در عراق تامین شده، مبارزه با تروریسم ادامه داشته و آموزش نیروهای عراقی نیز همچنان در جربان باشد.

"بیل ریچاردسون" فرماندار نیومکزیکو از دیگر نامزدهای حزب دموکرات آمریکا در انتخابات سال آینده معتقد است : در صورت عقب نشینی از عراق، باید برخی از نیروها و تجهیزات نظامی آمریکا در عراق باقی بماند.

و اما سناتور "جوزف بایدن" از دموکرات های حاضر در رقابت های ریاست جمهوری آمریکا ابراز عقیده می کند : باید پیش از آنکه نظامیان آمریکایی، عراق را ترک کنند؛ این کشور به سه قسمت مستقل میان گروه های مذهبی و قبیله ای این کشور تقسیم  شود.

این افراد که همگی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هستند؛ درحالی عقاید خود درباره عراق را عنوان کرده اند که مردم آمریکا خواهان خروج سریع نیروهای خود از عراق هستند و اظهار نظر این نامزدها می تواند به ضرر آنها تمام شده و مردم از آنها رویگردان شوند.

از سوی دیگر درحالی که سایر سناتورهای دموکرات توانسته اند؛ برخی از سناتورهای جمهوریخواه آمریکا را برای خروج نیروها از عراق متقاعد کنند و درصدد هستند تا پس از گزارش ژنرال پتریوس(فرمانده نظامیان آمریکایی در عراق) و رایان کروکر(سفیر آمریکا در عراق) نقشه خود را عملی کرده و بوش را به خروج نیروها از عراق واردار کنند، چنین جبهه گیری هایی از سوی نامزدهای دموکرات نشانگر آن است که این افراد بر خلاف آنچه اعلام می کنند تمایل چندانی برای ترک عراق ندارند و اقدامات آنها در مخالفت با برنامه های بوش، فقط برای همراه کردن مردم آمریکا با خود انجام می شود.