مشهد ـ مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر ۷۴۱ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی خراسان رضوی بستری هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد پهلوان با بیان این‌که روند بستری بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی خراسان رضوی همچنان افزایشی است، اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و هفت بیمار مبتلا به این بیماری در مراکز درمانی استان بستری هستند.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشتر بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا در استان متعلق به مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و در حال حاضر ۷۴۱ بیمار مبتلا به این بیماری در مراکز درمانی این دانشگاه بستری هستند.

وی تصریح کرد: طی یک روز گذشته ۳۹۵ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که از این تعداد ۲۸۱ بیمار متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

پهلوان افزود: هم‌اکنون ۲۱۲ بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت ویژه استان خراسان رضوی بستری هستند که ۱۶۲ بیمار در محدوده دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این‌که طی یک روز گذشته یک هزار و ۸۹۱ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز جامع سلامت منتخب کرونا و یک هزار و ۵۵۲ نفر به مراکز اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه داشتند خاطرنشان کرد: عموم مردم در صورت ابتلاء به علائم کرونا ضمن تماس با سامانه ۱۹۱ و دریافت اطلاعات لازم، به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت منتخب و یا درمانگاه مراجعه نمایند و از حضور مستقیم در بیمارستان‌ها اجتناب کنند.

وی با بیان این‌که در صورت نیاز بیمار به خدمات بستری، از طریق مراکز سطح‌بندی شده به بیمارستان‌ها ارجاع داده می‌شوند، اظهار کرد: حضور مستقیم بیماران در بیمارستان‌ها ضمن افزایش ریسک ابتلاء به عفونت، موجب افزایش ازدحام و کاهش کیفی خدمات به بیمارانی می‌شود که نیازمند رسیدگی سریع هستند.

پهلوان با بیان این‌که پیک ششم کرونا از حدود دو هفته گذشته در سطح کشور و استان آغاز شده است و در حال حاضر بیشتر مناطق استان در وضعیت قرمز و نارنجی قرار گرفته است، گفت: طی ده روز گذشته تعداد بیماران سرپایی ۷۷ درصد و بیماران بستری در مراکز درمانی بیش از ۸۰ درصد افزایش یافته است و به طور حتم برای جلوگیری از ادامه این روند، همکاری مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی نقش مؤثری را ایفا خواهد کرد.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی، اجتناب از حضور در دورهمی‌ها و تکمیل واکسیناسیون را از مهمترین راهکارهای پیشگیری از ابتلاء به کرونا برشمرد و گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده بیشتر بیمارانی که نیاز به خدمات بستری پیدا می‌کنند از دسته افرادی هستند که یا واکسن‌گریز بودند و یا اینکه دزهای واکسن خود را تکمیل نکرده‌اند.