به گزارش خبرگزاری مهر، کمال حیدری، در وبینار روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای، اظهار داشت: البته نسبت به سنوات گذشته کارهای خوبی در زمینه ایمنی و سلامت کارگران انجام شده ولی هنوز از برنامهها عقب هستیم.
وی افزود: یک کارگر عمری زحمت میکشد تا در دوران فراغت از کار استراحت کند ولی گاهی شاهدیم که تمام پس اندازش را باید هزینه درمان کند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه جامعه کارگری در اپیدمی کووید ۱۹ بسیار همدلی و همراهی نشان داد که موجب انجام کارهای بزرگی شد، تاکید کرد: سال ۹۸ که شعار اشتغالزایی از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شد، مصادف بود با ورود کرونا به کشور ولی خوشبختانه اقتصاد کشور در حوزه کارگری به خاطر همدلی و همراهی این عزیزان کمترین آسیب را دید.
حیدری ادامه داد: با بازنگری در برنامهها، خط مشیها، چارچوبهای نظارتی و اصلاح بستههای خدمتی باید بسته کار سالم نهادینه شود که در این راستا حمایت دولتمردان بسیار مهم است.
وی یادآور شد: در مشاغل زیان آور اگر حمایت لازم برای ایجاد سیستم ایمن در محیط کار صورت گیرد هم کارفرما و هم کارگر از آن سود میبرند.
معاون وزیر بهداشت با اعلام اینکه محیط کار سالم باید مطالبه کارگر باشد، گفت: وزارت بهداشت ذی نفع نیست ولی باید با هم افزایی و همکاری ذی نفعان، سلامت جامعه کارگری و مشاغل سخت را فراهم کند.
وی در پایان به تمام ذی نفعان مشاغل توصیه کرد به دنبال افقهای بلندتر و منافع اصلی باشند زیرا منافع آنها نیز در این جهت بهتر تأمین میشود.