به گزارش خبرنگار مهر، علی معتمدی پور پنجشنبه شب در نشست با فعالان بخش دامپروری شهرستان کهگیلویه، افزود: با توجه مشکلات بخصوص خوراک دام در شهرستان تقریباً نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش توزیع در بین دامداران داشتیم.
وی با بیان اینکه بخشی از وظایف صمت به جهاد کشاورزی واگذار شده است، تصریح کرد: زیر ساخت و امنیت مواد غذایی و اقتصادی در بحث دامداری و دامپروری است، به همین دلیل بخش دام اهمیت ویژه ای دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به وضعیت کشتارگاههای استان، گفت: سه کشتارگاه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که دو تا کشتارگاه در بویراحمد و یکی در گچساران است.
وی تعداد مرغداریهای فعال و غیرفعال در شهرستان کهگیلویه را ۳۳ تا ۴۴ مرغداری عنوان کرد و گفت: با توجه به این تعداد نیاز به احداث کشتارگاه داریم و در کنار آن نیاز به سردخانه به شدت احساس میشود.
معتمدی پور افزود: همچنین در سطح شهرستان یک کارخانه شیر داریم که فعال نیست و در تلاش هستیم که آن را فعال کنیم.
رئیس جهاد کشاورزی استان با اشاره به عدم فعالیت کارخانه شیر، گفت: دو مشکل عمده تأمین ماشین حمل شیر و مشکل گازرسانی از دیگر مشکلات این کارخانه است.
وی با اشاره به میزان بالای تولیدات گندم و دیگر محصولات کشاورزی در شهرستان نسبت به دیگر شهرستانها گفت: متأسفانه نبود سیلو یکی دیگر از مشکلات بخش کشاورزی است.
معتمدی پور به افزایش قیمت گندم که حدود ۱۲ هزار تومان و یک هزار تومان هم پاداش بوده اشاره کرد و گفت: سیاست وزیر دولت جدید بر این است که محصولات کشاورزی باید تضمینی خرید شوند.
وی تاکید کرد: هر محصولی که بر اساس خرید یارانه دولتی باشد باید نظارت بر فروش و توزیع آن بر اساس قانون جدید صمت و کشاورزی انجام شود.
معتمدی پور گفت: قطعاً تولید کنندگان واقعی از این افزایش قیمت متضرر نمیشوند.
معتمدی پور با اشاره به وضعیت اتحادیهها در شهرستان کهگیلویه گفت: اتحادیهها در کهگیلویه نسبت به دیگر شهرستانها ضعیفتر است و این اولین جلسهای است که میتواند بارقهای از امید باشد.
وی گفت: در ایام پایانی سال میزان تولید مرغ ۳۲ درصد افزایش داشته است و در ایام تعطیلات و گردش پذیری به شدت میزان نیازمان به مرغ افزایش یافت و به سه برابر یعنی در حدود ۱۱۸۹ تن در سال مشابه گذشته رسید که مجبور شدیم مرغ منجمد در ۷۵ نقطه توزیع کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در بحث زیر ساختی مجموعاً نزدیک به ۴۰ میلیارد به سد کوهبرد، سد ایلی آباد و پروژه دشت بن لنده اختصاص داده شده است.
معتمدی پور تصریح کرد: ۱۰۴ میلیارد تومان با توجه به تسهیلات تبصره ماده ۱۸ سهمیه داشتیم و با پیگیریهای نماینده کهگیلویه در سطح وزارتخانه و استاندار میزان نیاز ما نزدیک به ۸۵۰ میلیارد تومان بود که حدود ۷۵۰ میلیارد تومان در اختیار ما قرار دادند که جهش بزرگی در زمینه زیر ساختی و کشاورزی است.