قزوین- معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین با بیان اینکه «مهرواره بانور» در پی شکوفایی بانوان کنشگر در حوزه خانواده است،گفت: در مهرواره بانور به دنبال تقویت کنشگران حوزه خانواده هستیم.

محمد حسین طاهری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری مهرواره بانور در قزوین اظهار کرد: یکی از راهکارهای جدیدی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده استفاده از ظرفیت بانوان است.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین ادامه داد: متأسفانه ظرفیت بانوان به درستی تببین نشده و از سویی گفتمانی در خصوص جایگاه بانوان در حل مسائل خانواده و اجتماعی صورت نگرفته است.

وی گفت: در محلات و مساجد کنشگرانی وجود دارند که در موضوعات مختلف خانواده و یا مشکلات جامعه پیرامونی خود فعالیت‌هایی دارند ولی متأسفانه شبکه‌ای از این فعالان نداریم لذا مهرواره بانور به‌دنبال شبکه‌سازی این فعالان است، از سوی دیگر ممکن است این فعالان و کنشگران به آموزش‌هایی نیاز داشته باشد تا بتوانند تأثیرگذاری مطلوب‌تری به عمل آورند.

این مسئول عنوان کرد: امروز توجه به بنیان خانواده جزو مأموریت‌های مجموعه نظام است و رهبر معظم انقلاب در دیدار با کنشگران مختلف اجتماعی و فرهنگی به موضوع خانواده و فعالیت در آن تاکید کرده‌اند.

وی اضافه کرد: در مهرواره بانور به دنبال تقویت بنیاد خانواده و سالم سازی فضای خانواده‌ها در محله‌ها، ایجاد امید در محله با حل مسائل آنها در حوزه خانواده، فعال‌سازی ظرفیت عظیم بانوان مسجدی در حل مسائل خانواده و اصلاح باورهای جامعه در حوزه فرزندآوری، تقویت هویت بانوان مسجدی، شناساندن ظرفیت‌های بانوان مسجد در حل مسائل محله به ویژه مسائل حوزه خانواده، ارتقا روش‌های شناسایی مسئله‌های خانواده ظرفیت‌ها و راه‌حل‌های مسئله و تقویت و ارتقا شبکه سازی بانوان هستیم.

طاهری گفت: جامعه هدف ما در مهرواره بانور خانم‌های مسجدی که فعالیت‌های مختلف نظیر واسطه‌گری ازدواج دارند و یا شبکه شریک الامام یا همان همسران امامان مساجد، پایگاه‌های مقاومت خواهران مساجد، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در بخش بانوان، گروه‌های جهادی مسجدی، خادمیاران بانوی مسجد، اعضای خواهر هیئت امنای مساجد و دیگر گروه‌های فعال مسجدی هستند.

این مسئول ابراز کرد: بانوان که در این دسته‌ها قرار می‌گیرند می‌توانند با ورود به سامانه مهرواره بانور به آدرس ir.banoor-mehrvare.owj//:https و یا ارسال عدد ۱ به سامانه ۵٠٠٠١٧۵ ثبت نام کنند و مسئله خود را در این سامانه به ثبت برسانند و سپس با کامل کردن روند حل مسئله و توضیح چگونگی رفع آن در سامانه به بخشی از این رویداد تبدیل خواهند شد.

طاهری توضیح داد: ما پشتیبانی‌هایی هم از این کنشگران خواهیم داشت که از جمله آن باید به آموزش مجازی و جضوری، مشاوره‌های تلفنی، برگزاری کارگاه‌های حضوری و برخط، بازدیدهای میدانی و جلسات توجیهی اشاره کرد.

وی با بیان این نکته که صدا و سیما از جمله شبکه دوم سیما، معاونت امور زن و خانواده نهاد ریاست جمهوری، بسیج و… از این طرح پشتیبانی خواهند کرد خاطرنشان کرد: بهترین عملکردها در حوزه شهرستانی، استانی و کشوری مورد داوری و تجلیل قرار خواهند گرفت.