به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این مطلب سعی شده است به صورت جامع به تمامی سوالات در خصوص فنس الکتریکی چیست پاسخ داده شود. فنس الکتریکی مانعی است که از شوک الکتریکی برای جلوگیری از عبور افراد یا حیوانات از یک مرز استفاده میکند. از فنس الکتریکی برای حفاظت از باغ، ویلا، مجتمع مسکونی، کارخانجات، باغ وحش و سافاری و همچنین مزارع کشاورزی استفاده میشوند، همچنین از حصار شوکدار برای محافظت از مناطق با امنیت بالا مانند تأسیسات نظامی یا زندانها نیز استفاده میشود.
آیا فنس الکتریکی کشنده است یا خیر؟
اگرچه ایده شوک توسط فنس الکتریکی ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما توجه داشته باشید که این یک تجربه کشنده و یا برق گرفتگی نیست. ولتاژی که از طریق فنس شوکدار به فرد متعارض منتقل میشود، اصولاً به اندازهای است که یک شوک بسیار دردناک از طریق سیستم فنس الکتریکی به فرد متعارض وارد میشود.
آیا فنس الکتریکی نیاز به مجوز خاصی دارد؟
همانطور که گفته شد فنس الکتریکی جهت حفاظت از امکان و جلوگیری از سرقت نصب و راه اندازی میشود و هیچگونه خطر جانی جدی برای فرد متعارض نخواهد داشت. سیستم فنس الکتریکی توسط فرمولهای پزشکی طراحی شده است و شوک وارد شده از سطح پوست عبور نکرده و وارد عضلات داخلی نمیشود. علاوه بر این فنس اسپارا برند شرکت ایمن حصار پویا دارای بیش از ۱۸ سال سابقه کار با بیش از ۴۰۰ پروژه اجرا شده فعال در وزارتخانههای نفت، نیرو و سایر ارگانها فعالیت داشته است. تمامی استانداردهای جهانی و مجوزهای مورد نیاز داخل ایران توسط این شرکت دریافت شده است و نیازی به دریافت جداگانه مجوز نیست.
کاربرد فنس الکتریکی
۱. مخصوص باغ و ویلا
۲. مخصوص کارگاههای کوچک و انبارها
۳. مخصوص کارخانجات و تاسیسات
۴. مخصوص حیات وحش و دامداریها
منبع تغذیه فنس الکتریکی چیست؟
از آنجایی که فنس الکتریکی باعث انتقال شوک الکتریکی میشود جهت بهره گیری از برق مصرفی و انرژی مورد نیاز دستگاه آنالایزر خود، میبایست به یک منبع برق که میتواند برق شهری و یا پنل خورشیدی باشد متصل شود.
مزایا و معایب فنس الکتریکی چیست؟
مزایای فنس شوکدار
برخی از مزایای نصب حصار شوکدار این است که برای شروع، یک بازدارنده امنیتی عالی برای سرقت، خرابکاری و تجاوز است. همچنین، به دلیل ساختار مواد سبکتر، ساخت آنها بسیار آسان است و تعمیر و نگهداری آن بسیار ساده است. یکی دیگر از مزایای بزرگ فنس الکتریکی این است دوام آنها برای چندین سال است و نیاز به مراقبت و نگهداری خاصی نیست.
فنس الکتریکی، مزاحمان احتمالی را از دسترسی به ملک شما باز میدارد و به عنوان یک مانع فیزیکی و ترسناک در سر راه آنها قرار میگیرد.
اگر کسی علیرغم شوک الکتریکی تلاش کند از فنس شوکدار عبور کند، گزینههای با امنیت بالا مانند آلارم های محیطی (آژیر و پرژکتور و ارسال پیامک تا ۸ شماره فعال میشود) و به مالک اطلاع داده شده و حضور متجاوز را تشخیص میدهند.
سیمهای فنس الکتریکی از جنس، های کربن گالوانیزه گرم است و پایههای فنس الکتریکی نیز گالوانیزه گرم است. این بدان معنی است که سیستم فنس الکتریکی در شرایط آب و هوایی مختلف اعم از خشک، معتدل، گرم و سرد قابل نصب است و در هنگام بارندگی و طوفان اختلالی در سیستم به وجود نمیآید.
معایب فنس شوکدار
یکی از معایب عمده نصب فنس الکتریکی این است که باید دائماً پوشش گیاهی اطراف را بررسی کنید. اگر درختان و علفها به درستی کوتاه نشده باشند، میتواند آلارم های کاذب داشته باشد.
از آنجایی که فنس الکتریکی با برق شهری و یا پنل خورشیدی کار میکند در صورتی که برق به هر نحوی قطع شود سیستم به طور کامل از کار میافتد. البته باید به این موضوع اشاره شود که فنس الکتریکی اسپارا مجهز به باتری پشتیبان ۱۰ ساعته است. در صورت قطعی برق سیستم به فعالیت خود ادامه داده و قطعی برق از طریق پیامک به مالکین اطلاع رسانی میشود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.