اردبیل- مدیران و اعضای هیئت مدیره جمعیت هلال احمر استان اردبیل به کمبود نیروی انسانی و بازنشستگی تعداد زیادی از افراد ستادی و امدادی با تجربه به عنوان چالش اساسی اشاره کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل ظهر جمعه در نشست با رئیس جمعیت هلال احمر کشور اظهار کرد: کل چارت سازمانی جمعیت هلال احمر استان اردبیل ۲۷۰ نفر نیرو است که ۱۵۹ پست با تصدی داریم و مابقی آنها پست‌های بلاتصدی است.

حمید قویدل تصریح کرد: ۱۱ نفر از نیروهای جمعیت هلال احمر استان اردبیل تا پایان امسال بازنشسته شده و در ۶ ماهه سال بعد از ۳۰ نفر به بازنشستگان این کاروان افزوده خواهد شد که عمدتاً نیروهای با سابقه و رؤسای شعب هستند.

وی گفت: باید در جذب نیروها و تبدیل وضعیت نیروهای امدادی و ایثارگر تلاشی جدی انجام شود تا ما بتوانیم کمبود و کسری را در این حوزه برطرف کنیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل ضرورت حل مشکل تأخیر چندین ماهه در پرداخت بیمه تأمین اجتماعی نیروهای آماده بازنشستگی را یادآور شد و افزود: باید در این زمینه برخی قوانین و مقررات اصلاح شده و در کنار آن پاداش بازنشستگان نیز به موقع پرداخت شود.

آشیانه امداد هوایی اردبیل نیمه‌تمام باقی مانده است

قویدل در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: آشیانه امداد هوایی اردبیل با گذشت سال‌ها نیمه‌تمام باقی مانده که امیدواریم با همکاری رئیس جمعیت هلال احمر این پروژه به سرانجام برسد.

وی ضرورت تخصیص به موقع اعتبارات عمرانی را با توجه به شرایط فصل کاری و محدودیت‌ها در این زمینه یادآور شد و اضافه کرد: آشیانه بالگرد اردبیل از سال ۹۷ شروع شده و با ۴۰ درصد پیشرفت نیازمند تخصیص اعتبارات و منابع مورد نیاز است.

قویدل از پوشش بیمه‌ای نیروهای امدادی و ایثارگر قدردانی کرد و ادامه داد: رئیس جمعیت هلال احمر تلاش شبانه‌روزی انجام می‌دهد تا مشکلات و دغدغه‌های کاری امدادگران و ایثارگران را در جمعیت هلال احمر برطرف کند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به مظلومیت کار امدادگران و کارکنان جمعیت هلال احمر اشاره کرد و گفت: بیش از ۴۰ درصد کارکنان جمعیت هلال احمر مستأجر هستند و ضروری است در تأمین سرپناه آنها اقدامات مؤثر انجام شود.

در این جلسه عضو هیئت مدیره جمعیت هلال احمر با گرامیداشت ۹ دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت اظهار کرد: نیروهای پاک، ارزشی و تلاشگر در جمعیت هلال احمر خدمت‌رسانی می‌کنند و ما قطعاً با برنامه‌ریزی درست می‌توانیم از ظرفیت نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات به شکل مناسب استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام مهدی ستوده با قدردانی از تلاش رئیس جمعیت هلال احمر کشور در پوشش بیمه‌ای امدادگران تصریح کرد: انگیزه کار این نیروی انسانی فداکار به سرعت افزایش یافته و ما باید از ظرفیت نیروی انسانی، ابزار و تجهیزات به شکل درست و مناسب استفاده کنیم.

وی کوهستانی بودن استان را با مسیرهای صعب‌العبور و ضرورت امدادرسانی جمعیت هلال احمر به ویژه در فصل زمستان یادآور شد و گفت: باید پایگاه‌های امدادی استان به تجهیزات مناسب آراسته شده و ما امداد هوایی را در این استان حادثه‌خیز شاهد باشیم.

شهرام شاهدی دیگر عضو هیئت مدیره نیز به ضرورت توسعه خانه‌های هلال و احداث ساختمان هلال احمر انگوت اشاره کرد و افزود: ما از نیروهای با تجربه و توانمند در ۲، سه سال آینده محروم خواهیم شد و ضروری است از هم اکنون نیروهای توانمند و ایثارگر جذب هلال شده تا از ظرفیت آنها در سال‌های آینده بیشتر و بهتر استفاده شود.