به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده ظهر پنج شنبه در جلسه تدوین اطلس سرمایه گذاری استان، موضوع سرمایه گذاری برای توسعه استان را از موضوعات بسیار مهم و اولویت دار خواند و خاطرنشان کرد: دولت همه تلاش خود را برای مهیا کردن زیرساختها در خراسان جنوبی بکار گرفته و انتظار داریم بتوانیم از این زیرساختها برای توسعه استان بهره گرفته شود.
به گفته وی؛ پتانسیلهای استان در بخشهای معدن، گردشگری و کشاورزی باید رونق پیدا کند و این مستلزم داشتن اطلاع جامع سرمایه گذاری در خراسان جنوبی است.
وی با اشاره به اینکه برای ایجاد خدمات زیربنایی در استان هزینههای کلانی از سوی دولت انجام شده یا در حال تأمین است، گفت: دولت تلاش دارد برای توسعه استانهای کمتر برخوردار زمینه را برای فعالیتهای اقتصادی فراهم کند.
معاون استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه زیرساختها باید در راستای توسعه استان مورد بهره برداری قرار گیرد، بیان داشت: خراسان جنوبی از نظر ظرفیتهای معدنی استانی خاص است و برای بهره برداری از این پتانسیل، جای کار بسیاری وجود دارد.
عباس زاده با بیان اینکه هدف غایی تمام اقدامات ما، رونق تولید، اشتغال و بالا بردن سهم ارزش افزوده استان است، تصریح کرد: مبنای تأثیرگذاری در حوزه اقتصادی، داشتن امکانات است.
وی با اشاره به ۵ پروژه مهم زیرساختی در حال اجرا در استان، عنوان کرد: انتقال آب از دریای عمان از جمله این پروژه هاست که با اجرای فاز اول آن، آب مورد نیاز صنایع تأمین خواهد شد.
به گفته وی؛ توسعه صنعتی خراسان جنوبی به ویژه توسعه معادن و سرمایه گذاری در این حوزه باید در استان مورد توجه قرار گیرد.
معاون استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه پروژه خط انتقال فرآوردههای نفتی (تابش) نیز در حال اجرا است که تأثیر فوقالعادهای در حوزه زیرساختی استان خواهد داشت، گفت: اتصال استان به خط سراسری ۱۱ گازی نیز هم اکنون در دستور کار دولت قرار دارد که این مهم نیز از زیرساختهای مورد نیاز استان میباشد.
عباس زاده، تدوین اطلس سرمایه گذاری استان را از اقدامات قابل تقدیر برای تسهیل امر سرمایه گذاری خواند و بیان داشت: گامهای رسیدن به هدف غایی برای تأمین زیرساختها در جهت رشد اقتصادی استان برداشته شده است.
طراحی نسخه تحت وب اطلس سرمایه گذاری خراسان جنوبی
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی هم در این جلسه با بیان اینکه اطلس سرمایه گذاری استان در پهنه ۱۵ میلیون هکتاری استان تهیه شده، گفت: در تدوین این اطلس تا کنون ۹۷ لایه اطلاعاتی از دستگاههای ذیربط و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اخذ، پردازش و لحاظ شده و در حال بروز رسانی میباشد.
مرتضی ذاکریان با بیان اینکه ما به اطلس سرمایه گذاری نیاز داریم تا بدانیم در چه نقطهای چه نوع فعالیت و سرمایه گذاری را میتوانیم انجام دهیم، ادامه داد: این سند، کار علمی ارزشمندی است که تمامی فرصتها، ظرفیتها و مزیتهای هر شهرستان، شهر، بخش، دهستان و روستا را به صورت نقطهای در اختیار سرمایهگذاران قرار میدهد.
وی با بیان اینکه نسخه تحت وب این اطلس آماده رونمایی است، بیان داشت: در تدوین اطلس سرمایه گذاری استان مدل بومی پویا با قابلیت تولید لکه جدید، به منظور به روز رسانی و تغییر لایههای اطلاعاتی طراحی و پیش بینی شده و امکان انتخاب اراضی مطلوب توسط سرمایه گذار با شرایط و مؤلفههای مدنظر پروژه سرمایه گذاری وجود دارد.