به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که بدون حضور معاونت فرهنگی بنیاد شهید و مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی برگزار شد، احسان محمد حسنی، معاون هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با توصیف جانبازان به قله ای بلند، جایگاه خود و برگزار کنندگان جشنواره را در دامنه کوه دانست که به این قله مرتفع نگاه می کنند.
وی افزود: "به امید اینکه ستاد برگزاری جشنواره با بررسی دقیق نقاط قوت و تقویت آنها و بررسی نقاط ضعف بتواند این جشنواره را در دوره های بعد در تمام آسایشگاه های کشور برگزار کند. بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هم قول مساعدت و حمایت های لازم را می دهد."
در ادامه مراسم مجید امرائی، دبیر جشنواره پنجم به ایراد گزارش خود پرداخت و گفت: "این جشنواره حاصل تلاش گروه های بسیاری در حوزه های مدیریتی، فرهنگی، درمانی و کارشناسی است. امسال در جشنواره پنجم 17 گروه نمایشی در دو بخش صحنه ای جانبازان و گروه های آزاد خیابانی حضور حضور داشتند که به لحاظ تنوع و گستردگی مضامین و موضوعات مطرح شده درنمایش ها از نظر استفاده از تکنیک خاص شیوه نمایش درمانی، هر اثر یک کارگاهی آموزشی برای کسانی بود که می خواهند بیاموزند."
وی یادآور شد: "جشنواره نمایش درمانی جشنواره ای تماشاگر محور نیست بلکه بر مدار توانبخشی و درمانی استوار است. از یاد نبریم نمایش درمانی علم شناخت خود و بازگشت به خویشتن واقعی است، مرور آنچه از دست داده ایم و آموختن آنچه باید بدانیم، حرکت در مسیر خود باوری، ارتباط با محیط و پیرامون خود و رسیدن به کمال واقعی."
مجید قناد به همراه گروه نمایشی "فیتیله"، حال و هوای دیگری به این مراسم دادند و برنامه هایی را با همکاری جانبازان حاضر در مراسم اجرا کردند که این کار باعث ایجاد شور و حالی خاص در جانبازان شد. بعد از اجرای این مراسم با قرائت بیانیه هیئت داوران توسط عبدالنبی شریف پور، بخش اهدای جوایز به نمایشها و بازیگران برگزیده آغاز شد.
در بخش نمایش های صحنه ای جانبازان، ابراهیم کرمی و علیرضا جابری به عنوان برترین های داستان پردازی جشنواره معرفی شدند و مجید قندهاری، علی اصغر حسین طایفه و صباح شکوفیان بهترین نقش آفرینان این بخش شدند. در بخش تخصصی نمایش درمانی جشنواره نیز هیئت داوران هدیه جشنواره را به جانبازان احسان الله مالمیر و علیرضا علیپور و حسین پندی اهدا کرد.
در بخش گروه های آزاد نمایش خیابانی، هیئت داوران از بهرام ریحانی بخاطر نمایش "کارگاه صمیمانه پانتومیم"، ماندانا ابقری بخاطر نمایش "پنیرک" و گروه نمایش های "بادبادک"، "طوطی" و "نامردی برای تمام فصول" تقدیر به عمل آورد.
پنجمین جشنواره نمایش درمانی جانبازان به همت بیمارستان جانبازان اعصاب و روان سعادت آباد، از 29 مهر تا 2 آبان برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۸۶ - ۱۴:۵۵
مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره سراسری نمایشدرمانی جانبازان اعصاب و روان صبح امروز در سالن آمفی تئاتر شهرداری منطقه 2 برگزار شد.