یزد- رئیس اداره ورزش و جوانان اردکان گفت: خانواده‌ها قبل از ثبت نام فرزندان خود با استعلام از اداره ورزش و جوانان، از قانونی بودن فعالیت باشگاه‌ها، اماکن ورزشی و مربیان مورد نظر مطمئن شوند.

علیرضا محمدی خرم دشتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کار سرکشی و نظارت بر نحوه فعالیت مجموعه‌های ورزشی در طول سال به خصوص در تعطیلات تابستان از سوی اداره ورزش و جوانان به جد پیگیری و اقدام می شود، اظهار داشت: با توجه به اتفاقات خوب در ورزش حرفه ای، اولویت برنامه ای اداره ورزش و جوانان، ورزش سلامت محور و همگانی و برای هیات های ورزشی توسعه ورزش قهرمانی در اولویت خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی گسترده در سطح شهرستان صورت گرفته است، افزود: ارتقا فرهنگ ورزش شهرستان در حضور گسترده و استقبال از برنامه های ورزشی، جشنواره‌ها، همایش‌ها، کلاس‌های آموزشی، استعدادیابی و کارگاه‌های تخصصی و دوره‌های آموزشی نمود دارد.

رئیس اداره ورزش و جوانان اردکان با اشاره به اینکه طرح‌های ملی فراغت بانوان با ورزش، سی دقیقه تا نشاط و تندرستی، مسابقات کارمندی، غربالگری ساختار قامتی و حرکات اصلاحی، طرح طبیعت گردی، جام نشاط و تندرستی، جام پرچم و تولید محتوای آموزشی دراین شهرستان اجرایی شده است، اظهار داشت: تفاهم نامه همکاری با ارگان‌ها در مورد ارتقای سلامت امضا شده و نیز رایزنی، تجهیز و استفاده از فضای حسینیه های حضرت ابوالفضل (ع) خیابان صدرآباد، بین الحرمین شریف آباد، کانون قرآن و … برای گسترش ورزش محلات انجام گرفته است.

محمدی یادآور شد: فضاهای ورزشی اداره ورزش و جوانان این شهرستان سال ۱۴۰۱ در حوزه روستایی رشد داشته و در حال حاضر ۳۵ سالن سرپوشیده ورزشی و پنج مجموعه ورزشی در سطح شهرستان فعال است که می‌توان به مجموعه ورزشگاه آزادی، مجموعه طراوت، مجموعه شهید افخمی کوشکنو، تختی، مجموعه شهدای صدرآباد و مجموعه ورزشی رباط پشت بادام، ورزشگاه عقدا و مجموعه سلامت احمدآباد اشاره کرد.

معرفی ۳۰ چهره ورزشی از اردکان در سطح ملی و بین المللی

وی یادآور شد: در حوزه روستایی، دو نمایندگی در عقدا و خرانق، ۶ سالن ورزشی و ۱۴ زمین و چمن مصنوعی روستایی و ۱۷ خانه ورزش روستایی در سه بخش مرکزی، عقدا و خرانق ایجاد شده است.

محمدی ادامه داد: در حوزه قهرمانان ورزشی نیز شهرستان اردکان در سال‌های اخیر به طور متوسط سالانه بیش از ۳۰ چهره ورزشی از دختران و پسران در رده‌های مختلف سنی در سطح کشور، بین المللی و آسیایی معرفی کرده که در این زمینه در استان پیشرو بوده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان اردکان با بیان اینکه تعداد تیم های حاضر در عرصه ملی و بین المللی شامل، ۱۴ تیم لیگ برتر، والیبال، فوتبال ساحلی رده جوانان بزرگسالان لیگ دسته یک فوتسال، فوتبال ساحلی، آکروژیم، والیبال، دوومیدانی، شمشیربازی آقایان و بانوان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان است، عنوان کرد: تعداد مدال آوران ملی در سال جاری شامل، ۱۲ مدال بین المللی ۳۰ کشوری، ۱۰ مورد دعوت به اردوی تیم ملی و بیش از ۱۵۰ مقام استانی است.

محمدی گفت: مهمترین رشته ها در کسب مدال شامل دوومیدانی، شمشیربازی، بدمینتون، پاراتنیس روی میز، کاراته، تکواندو، کشتی و اتومبیلرانی است.

وی همچنین با اشاره به آمار جوانان در این شهرستان اظهار داشت: جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال به تفکیک جنسیت، ۱۰ هزار و ۹۱۵ دختر و ۱۱ هزار و ۵۹ پسر هستند که به امکانات ورزشی قابل توجهی نیاز دارند.

آخرین وضعیت اماکن ورزشی اردکان

گفتنی است؛ شهرستان اردکان با جمعیت ۹۷ هزار و ۹۶۰ نفری دارای سه بخش مرکزی، خرانق و عقدا است و سرانه فضای ورزشی با این آمار محاسبه شده است.

اداره ورزش و جوانان شهرستان اردکان دارای ۳۵ مکان ورزشی شامل ۱۷ سالن، سه زورخانه، یک استخر و سه زمین روباز خاکی، سه چمن مصنوعی شهری و هفت چمن مصنوعی روستایی است.

مساحت اماکن سرپوشیده ۲۱ هزار و ۸۶۱ مترمربع و اماکن روباز ۲۳ هزار و ۵۴۱ مترمربع و سرانه فضای ورزشی شهری و روستایی این شهرستان ۴۶۳ صدم متر مربع است.

هم‌اکنون قریب به ۶ هزار ورزشکار سازمان‌یافته و بیش از ۲۵۰ مربی فعال ورزشی و ۱۵۰ داور در قالب ۳۷ هیئت ورزشی در سطح شهرستان مشغول به فعالیت هستند که این آمار دارای رشد صعودی است و در تابستان ۱۵۰ کلاس آموزشی و در غیر اوقات فراغت بیش از ۷۰ کلاس آموزشی ورزشی در ۲۰ مکان دولتی این اداره و ۲۰ باشگاه ورزشی خصوصی دایر است.

همچنین ۳۷ هیئت ورزشی در اردکان فعال است و ۶ هزار و ۶۰۰ ورزشکار سازمان یافته که نسبت به سال قبل رشد ۴۴ درصدی داشته است.