رئیس فدراسیون کشتی با تاییدمذاکرات این فدراسیون با محمدعلی صنعتکاران گفت: هر چند ما وی را بهترین گزینه برای نایب رئیسی فدراسیون می دانیم اما صنعتکاران مسئولیتی در امور فنی را می خواهد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا یزدانی خرم رئیس فدراسیون کشتی کشورمان بعد از برگزاری نشستی چند ساعته با معزی پور و انتخاب اعضای کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان در گفتگویی با خبرنگارمهر درخصوص تمامی مسایل روز کشتی، شکست در باکو، آمدن صنعتکاران، برنامه ها و راهکارها برای موفقیت در المپیک توضیحاتی کامل را ارائه کرد و به سوالات مطرح شده پاسخ گفت. این گفتگو را در زیر می خوانید:

صنعتکاران علاقمند است در امور فنی مسئولیت داشته باشد
یزدانی خرم در خصوص حضور صنعتکاران در ایران و نشست هایی که با وی داشته تصریح کرد: صنعتکاران از دوستان نزدیک من است و آشنایی من با او به سالهای قبل از انقلاب باز می گردد. او از جمله افرادی است که نه تنها در ورزش بلکه در تمامی ابعاد از جمله مدیریت نیز تواناییهای فراوانی داشته و دارد و در این برهه از زمان نیز می تواند یاری و کمک فراوانی را به کشتی ایران ارائه دهد.

یزانی خرم ادامه داد: او هرگاه به ایران می آمد سری به من می زد، این بار نیز پیش من آمد و من از او درخواست کردم که قبول زحمت کرده و برای کاری بزرگ که در پیش گرفته ایم یاریمان دهد. او نیز با کمال میل و فقط بخاطر صمیمیت و دوستی که بین ما بود قبول کرد و مقرر شد تا با برگزاری نشستی در خصوص زمینه فعالیتش بحث و بررسی کنیم.

وی ادامه داد: صنعتکاران بهترین گزینه برای نائب رئیسی فدراسیون است اما خود او شخصا علاقمند است که وارد گود شده و در امور فنی مسئولیت بگیرد. به هر حال در اولین فرصت باید ببینیم که در کدام پست و سمت می توانیم نهایت استفاده را از این فرد کارآزموده و توانا ببریم.

فضای کار برای همه مهیاست الا برای افراد مورد دار!
رئیس فدراسیون کشتی کشورمان با اشاره به اینکه از توانایی تمامی افرادی که علاقمند به خدمت بوده و توانایی لازم را داشته باشند استفاده خواهد کرد گفت: همانطور که در ابتدای کارم نیز اعلام کردم درب فدراسیون به روی تمامی خادمین و علاقمندان واقعی باز است و تا جایی که ممکن باشد از تمامی آنان استفاده خواهم کرد اما همین جا نیز عنوان می کنم که فدراسیون کشتی جایی برای افراد مورد دار نداشته و ندارد.

یزدانی خرم ادامه داد: به هیچ عنوان از افرادی که سوابق منفی از جمله اعتیاد، موارد منکراتی، سوءپیشینه و سوء رفتار داشته اند استفاده نکرده و نمی کنم و اجازه نمی دهم که آبروی کشتی ایران با این افراد زیر سوال برود. مردم روی من حساب ویژه ای باز می کنند و به همین دلیل نیز نباید اجازه دهم جای هیچ اشتباه و ایرادی با قی بماند.

شکست در باکو ربطی به نداشتن شرح وظایف نداشت
یزدانی خرم در خصوص دلایل شکست تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابتهای جهانی باکو گفت: نتیجه باکو دست مایه ای شد برای افرادی که به دنبال بهانه هستند تا کشتی و جامعه آنرا زیر سوال ببرند. سوال من اینجاست که آیا برای اعزام تیم های ملی کشورمان به باکو کم کاری صورت گرفت؟ آیا در تدارکات، روحیه سازی، تامین نیازهای مادی و معنوی ملی پوشان و مربیان کم گذاشتیم؟ آیا در پیاده سازی برنامه های آماده سازی و اردوها کم کاری کردیم؟ چرا منتقدین برای این سوالها پاسخی شفاف ارائه نمی دهند؟ مگر نه اینکه اگر 2 تن از ملی پوشان ما که همه برای موفقیت آنها حساب ویژه ای نیز باز کرده بودند درحد انتظار ظاهرمی شدند ما الان قهرمان جهان شده بودیم و مدیریتمان نیز بهترین و به روز ترین مدیریت مطرح بود؟

یزدانی خرم ادامه داد: چطور کشتی فرنگی که این نتیجه بی سابقه را گرفته به مدیریت و توانایی این فدراسیون نسبت نمی دهید اما بدشانسی و بد اقبالی و شاید هم عدم جنگندگی فلان کشتی گیر را ناشی از سوء مدیریت در فدراسیون اعلام می کنید؟ همه آنهایی که یکطرفه به قاضی رفته و می روند باید در درگاه احدیت پاسخگو باشند.

وی یادآور شد: عده ای از افراد نیز نداشتن شرح وظایف برای افراد را دلایل شکست دانسته اند و این در حالیست که بررسی نمی کنند ببینند آیا افراد مورد نظرشان توانایی اجرای شرح وظایف را داشته و دارند یا خیر. موضوع عدم صدور شرح وظایف نیز به این دلیل بود که اول باید می دیدیم آنها چند مرده حلاجند تا بعد برایشان حد و مرز و حوزه اختیارات تعیین می کردیم. شرح وظایفی که فرد توان اجرا و پیاده کردن آنرا نداشته باشد، هم خود فرد را زیر سوال می برد هم ما را. ضمن اینکه امروز هیچ کس نمی خواهد مربی باشد، همه می خواهند "سر مربی "باشند و تصمیم گیرنده و تمام کننده امور. مگر یک کشتی چند تصمیم گیرنده و " سر" نیاز دارد؟ استفاده نکنیم زیر سوال می رویم که چرا بها نمی دهند و استفاده نمی کنند، استفاده هم می کنیم می گویند چرا و چند نفر؟

بالاخره برزگر برای کشتی ما رحمت است یا زحمت؟
یزدانی خرم به مسایل مطرح شده طی روزهای اخیر در خصوص منصور برزگر اشاره کرد و افزود: در طول روزها و ماههای گذشته بسیاری از افراد و کارشناسان ،مستقیم و غیر مستقیم، محسوس و نامحسوس برزگر را مسئول شکست معرفی کرده اند و گفته اند که دخالتهای برزگر در کادر فنی باعث شد تا شکست بخوریم . یا اینکه می گویند حضور او باعث خداحافظی حیدری شد؟ بالاخره تکلیف چیست؟ برزگر رحمت است یا زحمت؟

وی ادامه داد: این موضوع به امروز باز نمی گردد. همیشه در طول این چند سال تا قبل از اینکه برزگر سر کار بیاید همه از تواناییهای او می گفتند و او را چکیده 40 سال کشتی معرفی می کردند. همه با هم و یکصدا او را منجی کشتی معرفی می کردند و حضورش را در کشتی ضروری می دانستند اما بعد از گذشت مدتی برزگر می شد دشمن کشتی و موفقیتها. برزگر می شد تخریب کننده و دخالت کننده. اصلا احتیاجی نیست به گذشته های دور بازگردید. همین روزنامه های 2 – 3 سال گذشته را ورق بزنید تا ببینید که این حرفها چه بر سر کشتی و خادمینش آورده؟

یک میدان نمی تواند ملاک توانایی یا عدم توانایی باشد
رئیس پیشین فدراسیون والیبال با تاکید بر این موضوع که شکست یا موفقیت در یک میدان نمی تواند ملاک کارایی یا عدم کارآیی افراد باشد تصریح کرد: همیشه معتقد به جوانگرایی بوده و هستم و نیازی نیست که در این خصوص توضیح اضافی هم بدهم. کشتی در کدامین دوره سرمربیان و مربیانی به جوانی حیدری، محمدی ،طلایی، سیم خواه، رنگرز، خدایی و طیبی داشته است؟ حال اگر حیدری بخاطر علاقمندی شدیدش به کشتی و یا برخی مسایل که من از آن بی اطلاعم حاضر به ادامه همکاری نبوده باید متهم به عدم توجه به جوانگرایی گردم؟ به هیچ عنوان به حذف اعتقاد ندارم و نظرم این است که شکست در یک میدان را نباید ملاک عمل قرار دهیم، بلکه باید با حضور در چند میدان نقاط ضعف خود و مدیرانمان را بشناسیم و در جهت رفع آن اقدام کنیم. کشتی با این آمدن ها و رفتنها متضرر خواهد شد و من خودم بهتر از هر فرد دیگری این را می دانم اما چاره ای نیست و نبود. باید بعد از رفتن حیدری یک نفر سکان هدایت تیم را برعهده می گرفت که معزی پور بهترین گزینه پیشنهادی بود.

فاصله ما با روسها بسیار زیاد است
وی درادامه افزود: این را هم باید بپذیریم که فاصله کشتی ما با روسها زیاداست. روسها برنامه ریزی و کاری متفاوت با کار ما دارند. آنها روزی 3 نوبت تمرین می کنند ما روزی یک نوبت. اصلا بدن ما و بدنسازی ما با بدن و بدنسازی روسها متفاوت است. باید همین عوامل و نوع نگرش و تمریناتمان را منطبق با روسها و همچنین علم روز دنیا کنیم تا نتیجه بگیریم. ما در والیبال این کار را کردیم و تمرین هفته ای 3 روز را به روزی 3 نوبت تمرین تبدیل کردیم و با کار و زحمت ناشی از آن تیم رفت و در جهان اول شد.

یزدانی خرم ادامه داد: درکشتی هم می توان این کار را کرد اما با کمک کارشناسان و اهالی فن که قصد داریم همه آنها را در انستیتو دورهم جمع نماییم.

انستیتو و 8 کمیته فعال به کمک کشتی می آیند
یزدانی خرم از راه اندازی انستیتو و 8 کمیته جدید خبر داد و گفت: کمیته های بدنسازی، تغذیه،آنالیز، برنامه ریزی تمرینی و چند کمیته فعال دیگر را با کمک کارشناسان و اهالی فن و دانشگاهی راه اندازی خواهم کرد تا زیر نظر انستیتو فعالیت کرده و بافته های خود را به این مجموعه ارائه دهند و در پایان انستیتو پلی شود برای ارتقاء کشتی بخصوص تیم ملی. طولی نخواهد کشید که انستیتو به تیم ملی مربی، بدنساز و آنالیزور معرفی خواهد کرد. با این کار بحث رفیق بازی و باند بازی و استفاده از عده ای خاص نیز به فراموشی سپرده خواهد شد و هر کس به اندازه لیاقت و توانایی اش مسئولیت خواهد گرفت.

وی درپایان گفت: امیدوارم مطبوعات و رسانه ها نیز واقعیت ها را انعکاس دهند و بر برخی از مشکلات و ضعف ها که در هر سیستمی هم وجود دارد دامن نزنند. مخالف انتقاد نیستم و از انتقادات سازنده نهایت استفاده را هم می برم اما برخی به شخصیت و اعتبار افراد توهین می کنند که این مسایل حاصلی جز ایجاد نفاق و کینه در جامعه کشتی ندارد.