به گزارش خبرگزاری مهر، حسین محمدی، روز پنج شنبه با اشاره سهم ۴۰ درصدی جمعیت روستا از جمعیت استان گفت: چهل درصد از اقتصاد استان نیز بایدسهم روستاها باشد و درهمین راستا بدنبال افزایش ارزش افزوده در تولیدات روستایی بواسطه استفاده از فناوریهای روز هستیم تا سهم روستاها دراقتصاد استان نیز افزایش پیدا کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان افزود: خلاء حضور دانش بنیانها در روستاها بایستی برطرف شود و کسب و کارهای روستایی بایستی با فناوریهای نوین ارتباط داشته واز ظرفیتها و توانمندیهای این شرکتها استفاده نمایند و صندوق کارآفرینی نیز با ارائه تسهیلات به شرکتها و کارآفرینان استفاده کننده از فناوریهای نوین در روستاها به دنبال رفع این خلاء میباشد.
محمدی با بیان اینکه ۲۰ امین رویداد هم اندیشی «روستای نوفن» در استان زنجان اجرا میشود، ادامه داد: زنجان دارای بیشترین تولیدات در زیتون، حبوبات، سیر، زردآلو و غلات و… بوده و میبایست با استفاده از فناوریهای بومی و دانشِ دانش آموختگان استان درایجادبهره وری مضاعف و ارزش افزوده قابل توجه این محصولات شاهد سهم بالای کشاورزی استان در تولید استان باشیم.
معاون اقتصادی استاندار از تشکیل کارگروه رفع موانع تولیدات روستایی فناور در استان خبر داد و افزود: سهم صندوق کارآفرینی امید از کل پرداختهای شبکه بانکی شانزده صدم درصد است ولی به اندازه ۱۹ درصد در توسعه کسب و کارهای خرد و کوچک استان تأثیر گذار بوده است.
وی از پیش بینی تولیدبیش از ۴۰۰ هزار تن گندم در استان درسال جاری خبر دادکه بالای ۶ همت برای کشاورزان عایدی خواهد داشت و این مبلغ توسط بانکهای استان کارسازی خواهدشد ظرفیت مناسبی است که میتوان از آن به ورود تکنولوژیها و صنایع تبدیلی و مکمل و فراوری در روستاها استفاده نمود ومطمئنا با ایجاد اشتغال مضاعف شاهد مهاجرت معکوس به روستاها خواهیم بود.