به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر ، حجت الاسلام غلامحسین اژه ای وزیر اطلاعات که در پایان جلسه علنی امروز با دستور کار رای اعتماد به وزرای نفت و صنایع با خبرنگاران گفتگو می کرد اظهار داشت: این موضوع مربوط به گذشته است و شاهد اصلی قضیه که در این زمینه گفته بود رسما اعلام کرد تحت فشار موساد سخن گفته و مطالب به او دیکته شده بود.
او در خصوص نظر سنجی های موجود درباره انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز گفت: پیش بینی می شود مردم به صورت گسترده وارد عرصه انتخابات می شوند و از اکنون شور و شوق حاضر بین احزاب و مردم به خوبی محسوس است اما فعلا نظر سنجی در این باره نداشته ایم.
وزیر اطلاعات درباره برگزاری انتخابات 24 اسفند به صورت رایانه ای که مورد سئوال خبرنگاری بود، اظهار داشت: اگر مقدمات برگزاری رایانه ای انتخابات فراهم و آرای مردم به صورت ماشینی اخذ شود بسیار مثبت است.
حجت الاسلام محسنی اژه ای در پاسخ به سئوالی در خصوص پرونده سید حسین موسویان سخنگوی تیم سابق هسته ای کشورمان متذکر شد: از نظر اطلاعاتی اتهام موسویان محرز است و از ابتدا گفتم که او مسائل را بر خلاف مصالح و امنیت کشور در اختیار بیگانگان از جمله سفارت انگلستان قرار داده است.
او در عین حال تشخیص نهایی در این زمینه را بر عهده دستگاه قضایی قرار داد و در پاسخ به این سئوال که اگر قاضی باشد، چه نظری درباره موسویان خواهد داشت گفت: بنده امروز وزیر هستم و نه قاضی واز نظر وزارت اطلاعات مسئله محرز و قابل اثبات است.
خبرنگاری از وزیر اطلاعات درباره احتمال نفوذ در پرونده موسویان سئوال کرد و محسنی اژه ای پاسخ داد: اعمال نفوذ معمولا برای تبرئه و نه اعلام مجرمیت صورت می گیرد ولی امیدواریم در پرونده موسویان این کار انجام نشود.
این عضو کابینه نهم ادامه داد: کسی علاقه ندارد و نمی تواند به یک قاضی فشار آورد که شخصی را مجرم معرفی کند ولی پشت سر آقای موسویان جریانات و افراد منتقدی وجود دارند که مایلند او را از اتهامات وارده تبرئه نمایند.
حجت الاسلام محسنی اژه ای تصریح کرد: اگر موسویان از سوی قاضی تبرئه شود نشان دهنده اعمال نفوذ در پرونده او نیست چرا که بسیاری اوقات دادستان کیفرخواست صادر می کند ولی دادگاه آن را نمی پذیرد و حتی دادگاه بدوی کسی را محکوم می کند اما دادگاه تجدید نظر خلاف آن حکم می دهد.
هنگامی صحبت های آقای احمدی نژاد درباره اعمال نفوذ در رسیدگی به پرونده موسویان صحت می یابد که معلوم شود قاضی پرونده تحت فشار افراد و جریانات منتقد رای صادر کرده و اگر در فضای آزاد حکم به تبرئه دهد دلیل بر اعمال نفوذ نیست. |
وزیر اطلاعات در پاسخ به این سئوال که "جرم موسویان چیست و آیا او متهم به جاسوسی شده" اظهار داشت: در تفهیم اتهام به آقای موسویان گفته شده مطالبی را خلاف مصالح و امنیت کشور و در اختیار بیگانگان و خصوصا انگلیسی ها قرار داده است و سخن ما این است که هر کس خلاف منافع ملی اقدام کرد پیگیری می کنیم و بر نظر خود پافشاری خواهیم کرد.
او در پاسخ به این سئوال که نتیجه ایستادگی رئیس جمهور و وزارت اطلاعات بر موضع خود و تلاش افراد و جریانات منتقد برای تبرئه موسویان چه خواهد بود، گفت: آقای احمدی نژاد حتی یک مرتبه هم با قاضی این پرونده تماس نگرفته ولی افرادی که دنبال رفع اتهام موسویان هستند چند مرتبه قاضی را خواسته اند.
وزیراطلاعات در خصوص آخرین وضعیت سه دانشجوی بازداشت شده به دلیل اهانت به مقدسات در نشریات دانشجویی دانشگاه امیر کبیر توضیح داد: بسیاری از مردم و مجلس خواستند که دستگاه اطلاعاتی کشور اتفاق ناپسندی که در دانشگاه رخ داده و حریم دانشگاه و دانشجو را خدشه دارد کرده مورد بررسی قرار دهد.
حجت الاسلام محسنی اژه ای افزود: سربازان گمنام امام زمان (عج) به درخواست بسیاری از مراکز و شخصیت های حوزوی پیگیر مسئله شدند و با تلاش فراوان به موضوع رسیدگی کردند و با ذعان افرادی که تحت عنوان دانشجو این عمل زشت را انجام داده بودند پرونده تکمیل شده است.
او در پایان در پاسخ به سئوالی در خصوص هویت افرادی که برای تبرئه موسویان و دانشجویان دانشگاه امیر کبیر تلاش می کنند گفت: هر شخصی که منافعی در جهت مصالح فردی یا گروهی خود داشته باشد برای رفع محکومیت افراد مذکور تلاش می کند.