مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس مهندسی رسانه صبح امروز با حضور معاونان توسعه و فناوری و آموزش و پژوهش رسانه ملی و رئیس دانشکده صدا و سیما در آمفی‌تئاتر این دانشکده برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی عسکری معاون توسعه و فناوری صدا و سیما در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: "برگزاری دومین کنفرانس مهندسی رسانه اقدامی ارزشمند است و امیدواریم برپایی آن تاثیرات مثبت بر دانشکده و قسمت فنی صدا و سیما بگذارد. سازمان به لحاظ فنی بسیار پیشرفت کرده؛ به ویژه که در سال‌های اخیر تحولات زیادی اتفاق افتاده است."

وی در ادامه افزود: "صدا و سیما سعی می‌کند از تمام استعدادهای کشور استفاده کند. سال گذشته در سمینار رادیو و تلویزیون مسئولان تصمیم گرفتند تا سال 2015 به طور کلی فرستنده‌های آنالوگ جمع شود و فقط فرکانس‌های دیجیتال اعتبار داشته باشد. به همین دلیل صدا و سیما هم تلاش دارد از تکنولوژی‌های جدید استفاده کند، حتی در استفاده از برخی تکنولوژی تنها ایران پیشگام بوده و در تلویزیون‌های کشورهای دیگر هنوز امتحان نشده است."

معاون توسعه و فناوری صدا و سیما خاطرنشان ساخت: "در زمینه تکنولوژی‌های جدید، استودیوهای مجازی را هم امتحان کردیم. در زمینه سیگنال‌رسانی هم صدا و سیما کارهای زیادی انجام داده است. 26 استودیو دیجیتال در رادیو راه‌اندازی کردیم و در تلویزیون هم سعی داریم استودیوهای دیجیتال برپا کنیم."

رئیس دانشکده صدا و سیما نیز ضمن خیرمقدم به حاضران مراسم افتتاحیه گفت: "از امروز کنفرانس مهندسی رسانه در دانشکده برگزار می‌شود و هدف اصلی آن استفاده از ظرفیت‌های دانشکده و دیگر دانشگاههای صنعتی کشور در کنار تکنولوژی جدید و همسو کردن دانشکده با نیازهای سازمان صدا و سیماست. توسعه کمی و کیفی پژوهش جزو برنامه‌های دانشکده است."

سیدحسن حسینی ادامه داد: "با توجه به نقشی که دانشکده صدا و سیما دارد، به همین دلیل بازنگری در دروس دانشکده و اصلاحات در دستور کار ماست. علاوه بر آن رشته‌هایی جدید در حال راه‌اندازی در این دانشکده است. امیدوارم بتوانیم با شناخت نیازها گام‌های خوبی در این باره برداریم."

علیرضا خرمی، رئیس دومین کنفرانس مهندسی رسانه در این مراسم گفت: "در حال حاضر رسانه به لحاظ فرهنگی، اقتصادی و ... مورد توجه ویژه‌ است و در این باره سرمایه‌گذاری‌های زیادی هم انجام می‌شود. دانشکده صدا و سیما بستری مناسب برای مبادلات این دانشکده با مراکز علمی است و می‌تواند پاسخگوی نیازهای صدا و سیما باشد."

وی با توجه به اهداف برگزاری کنفرانس مهندسی رسانه گفت: "ایجاد تعامل با دانشگاهها و مراکز علمی و استفاده از ظرفیت‌های آنها، ارائه راه حل از طریق مقالات، معرفی فناوری‌های جدید و ایجاد دیدگاههای گسترش علوم اهداف این کنفرانس هستند. ارائه مقالات در چهار بخش صدا، صدا و تصویر، مخابرات و فناوری اطلاعات، دعوت از برجسته‌ترین شخصیت‌های علمی برای سخنرانی، برگزاری کارگاه، نمایشگاه و نشست علمی و مسابقه طراحی بازی رایانه‌ای از جمله برنامه‌های کنفرانس است."

در ادامه مراسم ابوطالبی معاون آموزش و پژوهش صدا و سیما درباره اهداف کنفرانس مهندسی رسانه سخنرانی کرد. در این مراسم دو کلیپ از کنفرانس پخش و نمایشگاه (غرفه‌های کلاس A و غرفه‌های ویژه) افتتاح شد. در دومین کنفرانس مهندسی رسانه 18 شرکت خصوصی حضور دارند.