به گزارش خبرنگار مهر، روح الله نظامی ظهر دوشنبه در نشست خبری با اشاره به اجرای طرح تولید گوشت قرار دادی گفت: برای اجرای این طرح چهارگانه، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی تخصیص داده شده است.
وی افزود: در این طرح، مقرر شده یک میلیون رأس در سطح کشور تولید گوشت داشته باشیم که سهم استان مرکزی ۵ هزار رأس بود اما تاکنون بیش از رقم مصوب برای ۶ هزار رأس در استان قرارداد منعقد و یک هزار تن جو، تحویل شده است.
رئیس امور عشایر استان مرکزی ادامه داد: یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل منابع استانی برای اجرای این چهار طرح تخصیص یافته است.
نظامی با اشاره به اعتبارات سال گذشته این سازمان گفت: از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده سهم مناطق فاقد دهیاری مبلغ ۷ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان، از محل ماده ۳۹ مالیات بر ارزش افزوده مبلغ پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و از محل اعتبارات تملکات دارایی سرمایه استانی مبلغ یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان تخصیص داده شده است.
وی افزود: از محل بند الف تبصره ۶، مبلغ ۲ میلیارد و ۴۲۴ میلیون تومان مصوب داشتیم که ۹۵۰ میلیون تومان تخصیص داده شده و میزان اعتبار از محل محرومیت زدایی هفت میلیارد تومان بوده که تاکنون محقق نشده است.
رئیس امور عشایر استان مرکزی بیان کرد: از محل مصوبات سفر رئیس جمهور به استان مرکزی، سهم امور عشایر ۲۷۰ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۶ میلیارد و ۱۵۴ میلیون تخصیص آن اختصاص یافته است.
نظامی تصریح کرد: با توجه به مشکل آب در مناطق عشایر ۶ میلیارد تومان محقق شده از مصوبات رئیس جمهور به احداث شبکه آبرسانی اختصاص داده شده است که با احداث این شبکه آبرسانی ۱۴ روستا از نعمت آب سالم و آشامیدنی بهره مند شدند.
رئیس امور عشایر استان مرکزی عنوان کرد: تأمین و توزیع نهادههای دامی و توزیع یک هزار و ۸۳۸ تن نهاده دامی توسط اداره تعاون امور عشایری استان انجام شده و در خصوص تأمین آب شرب مناطق عشایر که مشکل تأمین آب دارند در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۳۸۴ متر مکعب برای ۳۵۰ خانوار آبرسانی سیار انجام شده است.
نظامی گفت: بهسازی و نگهداری راهها، تیغ زنی و احداث ابنیه و پل سازی نیز از اقدامات عمرانی در مناطق عشایر استان بوده است.
وی افزود: از ۷۷۰ خانوار عشایری ۵۳۴ تحت پوشش بیمه روستاییان و عشایر هستند که قریب به ۷۰ درصد بیمه هستند اما در بیمه دام تعداد کمی بیمه هستند.
رئیس امور عشایر استان مرکزی ادامه داد: ۳۰۰ هزار رأس دام سبک و قریب به ۴۰ هزار را دام سنگین در عشایر استان داریم که ۲۵ درصد گوشت استان توسط عشایر استان تأمین میشود.
نظامی با اشاره به اینکه ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی مرتعی در اختیار ساوه، دلیجان، زرندیه و خمین هستند، گفت: بیشتر مناطق عشایری کد روستایی دارند و ۵۱ کانون عشایری در سطح استان مرکزی وجود دارد.
وی افزود: یک هزار و ۲۵۰ کیسه آرد، سویا ۶۰ تن، ۱۵۰ تن جو خام، خرید سبوس ۴۰۰ تن، ذرت ۳۵۰ تن میان عشایر این استان توزیع شده است.