به گزارش خبرگزاری مهر، این مسئله که چرا طبیعت DNA را به عنوان منشاء حیات انتخاب کرده است، هنوز از سوی دانشمندان به عنوان یک راز شناخته می شود.
این درحالی است که به تازگی محققان دانشگاه "بولدر" در کلورادو و دانشگاه میلان که نتایج تحقیقات خود را در مجله ساینس منتشر کرده اند، یک راه محتمل را نشان داده اند که از طریق آن مولکولهای کوچک DNA زنجیره های طولانی خود را که بین تمام جاندران از باکتریها تا انسان مشترک است، شکل می دهند.
در این خصوص این دانشمندان اظهار داشتند: "ما روی اجزای این دور زنجیره مارپیچ به دقت مطالعه کردیم و آنها را در آب بررسی کرده و مشاهده کردیم که این دو زنجیره با یکدیگر یک نوع واکنش جذب فیزیکی دارند. این کشف بسیار جالب است، چرا که عناصر مفیدی را برای ارائه فرضیاتی ارائه می کند که براساس آنها می توان موفقیت زمین نخستین را در تشکیل حیات توضیح داد."
به گفته این محققان، درحقیقت اگر اجزای DNA خود به خودی برای مناطق فیزیکی خاصی متمرکز شده باشند، این مسئله می تواند در شکل گیری پیوندهای شیمیایی میان بی نهایت تماس تسهیل ایجاد کند. این یک توضیح محتمل برای این مسئله است که چگونه در دنیای پیش از حیات، مولکولهای طولانی می توانسته اند با استفاده از این اجزای DNA شکل گرفته باشند.