تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۸۶ - ۱۵:۳۷

"انبوه خلق: جنگ و دموکراسی در عصر امپراتوری" تألیف آنتونی نگری و مایکل هارت با ترجمه رضا نجف زاده از سوی نشر نی منتشر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آنتونی نگری معمولاً  با اثری که همراه با مایکل هارت در اواخر دهه 90 میلادی به نگارش در آورده‌اند یعنی با کتاب مشهور " امپراتوری"  تداعی می‌شود. 

اما سابقه فعالیت سیاسی و اجتماعی نگری به سالها پیش از این بر می گردد.  تونی نگری در سال 1933 در شهر پائودای ایتالیا به دنیا آمد و پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی در دانشگاه همان شهر به تدریس فلسفه سیاسی پرداخت. او در سال 1969  گروه " پوئتره اوپرایو "( قدرت کارگری) را بنیان گذاشت و در دهه 70  به عضویت شورای رهبری  جریان"اوتونومیا اوپرایا" ( اراده کارگری) در آمد.

در اوایل دهه 80 به اتهام برنامه ریزی  ترور " آلدو مورو "  رهبر حزب دموکرات -  مسیحی  ایتالیا به حبس طولانی مدت  محکوم گشت.  البته وی  ارتباط با گروه " بریگادهای سرخ " ایتالیا که مسئولیت این ترور را بر عهده گرفته بودند را تکذیب می‌نمود. 

پس ازچند سال زندان و سپس اقامت طولانی در فرانسه به حا لت تبعید وارتباط نزدیک با اندیشمندان پست مدرن فرانسوی یعنی میشل فوکو، ژیل دلوز و ژاک دریدا در سال 1997 به ایتالیا باز گشت و تفکرات جدید خود را در قالب  اثر مشترکش با مایکل  هارت  نویسنده امریکایی کتاب " امپراتوری "  منتشر کرد.

کتاب بسرعت  به زبانهای مختلف ترجمه شد و به بحثهای زیادی در پیرامون خود دامن زد و توجه علاقمندان به اندیشه‌های موسوم  "چپ نو" را به خود جلب نمود.

نگری در دی ماه 1383 به ایران سفر کرد و به سخنرانی پیرامون  اندیشه های  " اسپینوزا " در خانه هنرمندان  پرداخت .

اندیشه‌های نگری در " امپراتوری " مباحثات زیادی را درداخل خود چپ اروپا نیز برانگیخت  و از جمله  از سوی گروههای ارتدکس و رادیکال  تفکر چپ مورد نقد های اساسی قرار گرفت.

از جمله نقدهای قابل توجه و قدرتمندی که از این منظر بر اندیشه‌های نگری وارد شده است، نقدی است که آلکس کالینیکوس نظریه‌پرداز برجسته چپ ، عضو شورای مرکزی حزب کارگران سوسیالیست بریتانیا  و استاد علوم سیاسی در کینگز کالج لندن  باعنوان " محدودیتهای نظریه و عمل استقلال‌گرایان" به نگارش در آورده است.