به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح چهارشنبه در چهارمین اجلاس استانی نماز تهران تحولات دیجیتال نت را در سطوح مختلف جامعه به ویژه نسل جوان و نوجوان اثرگذار و قابل رؤیت خواند و اظهار کرد: آگاهی به این موضوع که در این فضا چه برنامهها و راهکارهای تأمین کننده ای برای نیازهای نسل جدید داشته باشیم و چگونه از محتوای این فضای جدید ارتباطی استفاده کنیم بسیار مهم و حائز اهمیت است.
وی به تغییرات پر شتاب و روز افزون دنیا در تمام ابعاد اشاره کرد و با بیان اینکه امروزه به دلیل آثار وضعی که در رشد و پیشرفت دنیا شاهد آن هستیم در آستانه وقوع انقلاب صنعتی چهارم میباشیم، افزود: سهم ما از دانش انقلاب چهارم باید به نقطهای برسد تا مصونسازی لازم و هدایت و هم سو کردن ظرفیتها را به دنبال داشته باشد.
استاندار تهران در مورد تحولات لحظهای عنوان کرد: امروز با تحولات به روز و لحظهای مواجه هستیم و اگر مجهز به علم نشویم جبران آن بسیار سخت است؛ در دنیای امروز صحبت از رسیدن به قدرت و شناخت ذرات بسیار کوچک که تا به این لحظه کشف شده عبور کرده و به موضوعات جدید میرسد و تغییرات روز به روز بیشتر شده و بشر به جریان جدیدی از علم و آموزش میرسد.
فخاری با اشاره به تاریخ کهن ایران، پایه و اساس تولید علم در این سرزمین را میراث گذشتگان دانست و گفت: ما به همه شخصیتهای علمی و مذهبی که در این سرزمین و خاک بوده اند، افتخار میکنیم و اگر امروز در عقب ماندگی علمی و مذهبی بمانیم به نسل آینده جفا کرده ایم و راه حل آن پیچیده نیست و آنچه که رابطه اجتماعی را به نقطه سرمایه اجتماعی میرساند نقاط اتصال است و کسانی که در این رابطه نقش دارند، هادیان دینی هستند.
وی تصریح کرد: هادیان دینی کسانی که برای امر بدیهی و به عنوان ستون دین یعنی نماز، هدایت و راهنمایی و جذب میکنند و در این مسیر قدم میگذارند، در این راستا اگر ظرفیتها هدفمند و متمرکز شوند آثار آن را در آینده خواهیم دید همانطور که اثرات گذشتگان از گذشته بوده و امروز میبینیم.
استاندار تهران بیان کرد: تکریم از کسانی که مشوق توسعه نماز هستند و به توسعه نماز توجه دارند ضروری است تا فرصتی باشد که درکمان از نماز و اجرای تعهدات نماز محقق شود.