معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد معتقدند که حذف فرهنگ از آموزش عالی خطای بزرگی بود که آثار آن غیر قابل جبران است و اینک باید تربیت را از درون تعلیم و علم با ایمان پی گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، هفتمین اجلاسیه معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۹ و ۲۰ دی ماه با حضور دکتر فرزاد جهان بین برگزار شد.

در این اجلاسیه در روز اول دکتر فرزاد جهان بین، مبانی و اصول حاکم بر باغبانی فرهنگ را که در سند پشتیبان نظری سند تحول و تعالی دانشگاه نیز آمده است به تفصیل تشریح کرد.

در ادامه روسای مراکز و مدیران کل معاونت، آخرین مسائل حوزه خود را در تشریح کردند. در بخش سوم روز اول، سه کمیسیون فرهنگی، دانشجویی و تشکل‌ها به مدت سه ساعت برگزار گردید و پایان بخش روز اول، پخش فیلم سینمایی ضد بود.

در روز دوم نیز مجدداً سه کمیسیون مذکور در نوبت اول صبح برگزار شد و پس از آن دو کمیسیون ورزش و نیز شاهد و ایثارگران تشکیل شد. در این کمیسیون‌ها مهمترین چالش‌ها در واحدها در حوزه‌های تخصصی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در بخش پایانی نوبت صبح، روسای کمیسیون‌ها نتایج کمیسیون‌ها را مطرح کردند. در نوبت بعد از ظهر، اجلاسیه پذیرای حضور رییس دانشگاه بود و اختتامیه اجلاسیه با حضور و سخنرانی ایشان و تقدیر از معاونان فرهنگی برتر بر اساس نتایج کارنمای فرهنگی بود.

در پایان این اجلاسیه بیانیه‌ای به شرح زیر صادر شد:

«معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن گرامیداشت دهه مکتب مقاومت با تاکید بر اینکه اساس ایستادگی و مقاومت ملت ایران در فرهنگ ایثار و شهادت استوار است معتقدند تا زمانی که این فرهنگ، پرقوت باشد جامعه ما بالنده خواهد بود و از اینرو با تمام توان در راه حفظ و ارتقای آن خواهند کوشید و بر موارد زیر تاکید می‌کنند:

۱- ضمن محکوم کردن جنایت رخ داده توسط آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی در کرمان که دست آنها از آستین گروهک منحوس داعش بیرون آمد، انتقام سخت را یک فرآیند می‌دانند و معتقدند با نابودی رژیم غاصب چنین اتفاقی رخ خواهد داد و لذا از هر اقدام احساسی علی رغم سنگینی مصیبت پرهیز می‌دهند.

۲- دانشگاه آزاد اسلامی در دوره تحولی با تاکید بر ۵ چرخش تحول آفرین که دال مرکزی آنها گسترش فضای انقلابی، ارتقای علمی با حفظ کیان دانشگاه و در بستر شبکه دانشگاهی است، فرهنگ را نه در حاشیه بلکه در متن تحول قرار داده است.

معاونان فرهنگی و دانشجویی معتقدند که حذف فرهنگ از آموزش عالی خطای بزرگی بود که آثار آن غیر قابل جبران است و اینک باید تربیت را از درون تعلیم و علم با ایمان پی گرفت و امروز کلان پروژه استاد همیار فرهنگ و طرح‌هایی مانند جهت گیری الهی فرهنگی در تدریس دروس تخصصی و خشت و آیینه در این مسیرند و دانشگاه اگر اینچنین نباشد مقوم جبهه مقاومت نخواهد بود.

بی شک بخش مهمی از این تحول مدیون راهبری‌ها و هدایت‌های رییس دانشگاه دکتر طهرانچی است. معاونان فرهنگی دانشجوئی ضمن تقدیر و تشکر از حمایت‌های بی شائبه ایشان، آمادگی خود را بیش از گذشته برای تحول آفرینی در این حوزه اعلام می‌دارند.

۳- معاونان فرهنگی و دانشجویی با تاکید بر تعلیم و تربیت اجتماعی، معتقدند تصدی گری باید بیش از پیش کاهش یافته و بستر کنش نهادهای دانشجویی با رواداری و البته با روحیه همراهی و معیت دلسوزانه و رشد دهنده با آنها تقویت شود.

۴- دانشگاه آزاد اسلامی در دوره تحولی خویش معتقد است، دوام و قوام انقلاب اسلامی در فرهنگ امامت و مهدویت نهفته است. جشنواره امامت و مهدویت در این راستا اقدامی بسیار مهم است. برگزاری جشنواره علمی فرهنگی هنری امامت و مهدویت که هم اکنون شاهد برگزاری سومین دوره آن در سراسر کشور هستیم مورد حمایت تمام بوده و اتز هیچ کوششی در این مسیر فروگذار نخواهیم بود.

۵- بی شک جمهوری اسلامی از بدو پیدایش تاکنون همواره متکی به حمایت مردمی بوده و بی شک حضور مردم در عرصه انتخابات همواره از مولفه‌های قدرت این کشور بوده است. ما بر این اعتقادیم تشکیل مجلس قوی با رای بالا می‌تواند کشور را در حل مسائل یاری رساند. از این رو ضمن دعوت از همه دلسوزان ایران و معتقدان به آرمان‌های والای جمهوری اسلامی می‌خواهیم حداکثر تلاش خود را در مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح به کار گیرند.

۶- محیط از جمله اقطاب اثرگذار است و تاثیر مهمی در افزایش کیفیت یادگیری دارد. از اینرو معاونان فرهنگی و دانشجویی بر حساسیت به موضوع آراستگی در سه سطح کلاس، محیط دانشگاه وفساد سازمان یافته و مواجهه با ین موضوع در ۵ لایه که در بیانیه رسالت تعلیم و تربیت اجتماعی رییس دانشگاه آمده است تاکید می‌کنند. در این مسیر ضمن تاکید بر تقدم اقدامات ایجابی، بر احکام قاطع و بازدارنده با رعایت کرامت افراد در چارچویب قانون تاکید می‌کنند.