رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در تهران مسئولیت بزرگی بر عهده دارند به طوریکه حدود 40 تا 50 درصد تولیدات علمی علوم پزشکی کشور مربوط به این سه دانشگاه است و 30 درصد آموزش پزشکی نیز به این دانشگاهها اختصاص دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر باقر لاریجانی شب گذشته در نخستین نشست هیئت رئیسه دانشگاههای علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی افزود: ایجاد این شبکه می تواند در ارتقاء سطح سلامت در استان تهران موثر باشد و از سوی دیگر با توجه به الزامات نقشه جامع علمی کشور، همکاری این دانشگاهها می تواند الگویی برای سایر استانهای کشور باشد.

لاریجانی اضافه کرد: دانشگاهها می توانند در عین حضور در این شبکه هویت خود را نیز حفظ کنند و رقابت علمی خود را ادامه دهند. اما باید توجه داشت این سه دانشگاه در پایتخت جمهوری اسلامی ایران قرار دارند و از ما انتظار می رود که با ایجاد این مدل همکاری بتوانیم معضلات تهران را سامان ببخشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: نیروهای انسانی، دانشجویان برجسته و حضور بیش از 3 هزار عضو هیئت علمی می تواند به عنوان بزرگترین کمک فکری برای حل بسیاری از معضلات از جمله سلامت، آموزش پزشکی و مباحث علمی به وزارت بهداشت تلقی شود.

وی عرصه های کاری در تهران را بسیار متفاوت و متعدد برشمرد و یاد آور شد: اگر همکاری این سه دانشگاه علوم پزشکی شکل گیرد می توانیم در عرصه پزشکی و مشکلات مالی موجود در این دانشگاهها که شرایطی را ایجاد کرده است که پرداخت هزینه های نیروی انسانی برای دانشگاهها را مشکل کرده است، به یک ساماندهی برسیم.

لاریجانی گفت: امیدواریم مجلس شورای اسلامی مصوبه اصلاحیه بودجه را مورد تصویب قرار دهد تا بخشی از مشکلات دانشگاهها که نتوانسته اند از این ماه جدید حقوق پرسنل را پرداخت کنند، کاهش یابد. متاسفانه درآمدهای اختصاصی واحدهای درمانی محقق نشده است و عمده این مشکل به دلیل عدم پرداخت تعهدات از سوی بیمه ها است.

وی همچنین خواستار شد: دانشگاههای علوم پزشکی استان تهران رویکرد یکسانی با مردم، مراجعان، پرداختها و برخورد با هیئت علمی داشته باشند و این وحدت رویه را در سایر موضوعات نیز ادامه دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مدل مشترک همکاری دانشکده های پزشکی مستقر در تهران نیز تشکیل شود و این دانشکده ها در بحثهای آموزشی و پژوهشی مشکلات خود را ساماندهی کنند. در واقع انتخاب یک زبان مشترک برای تعامل سازنده در حوزه سلامت استان تهران وظیفه این دانشگاهها است.

لاریجانی افزود: ایجاد شبکه همکاری در زمینه تصادفات، اورژانس ها و واحدهای درمانی و تبادل تجربیات موفق باید مد نظر این دانشگاهها قرار گیرد. 

به گزارش مهر، نخستین نشست هیئت رئیسه دانشگاههای علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی شب گذشته در دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور روسا و معاونین دانشجویی و فرهنگی، آموزشی، غذا و دارو، سلامت و روسای دانشکده های پزشکی برگزار شد.