دایر کردن رشته مدیریت فرهنگی در مقطع دکتری یک ضرورت اساسی است که دانش‌آموختگان این رشته می‌توانند در آینده پاسخگوی نیاز مبرم به مدیران آشنا به این عرصه باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدمهدی زاهدی وزیر علوم روز گذشته در جمع فعالان مؤسسات فرهنگی قم با اشاره به اقدامات انجام شده در مدت 2 سال و 4 ماه گذشته به تشریح رویکرد و برنامه‌های وزارت علوم پرداخت و گفت: ایجاد رشته‌های میان رشته‌ای، اهتمام به علوم انسانی، سیاستگذاری و اقدامات عملی برای اسلامی شدن دانشگاهها، تأکید بر تعامل و همکاری حوزه و دانشگاه، برنامه‌ریزی جهت جذب اعضای هیئت علمی جدید، راه‌اندازی مرکز استنادی ISC و هدایت پروژه‌های تحقیقاتی در مسیر کاربردی شدن به عنوان نمونه‌ای از اقدامات یاد شده است.

وی بر نیاز دانشگاهها به اساتید معارف اسلامی اشاره کرد و افزود: علی‌رغم راه‌ اندازی دانشگاه معارف اسلامی تا پرکردن این خلأ فاصله زیادی داریم لذا از همه روحانیون و فضلای واجد شرایط درخواست داریم که در این زمینه با ما همکاری کنند تا ارائه این دروس از غنا، جذابیت و تأثیرگذاری بیشتری برخوردار شود.

وزیر علوم زاهدی گفت: مهندسی فرهنگی را می‌توان یک راهبرد کشور برای ایجاد امنیت فرهنگی و اجتماعی به معنای حفظ، تعمیق و غنای هرچه بیشتر فرهنگ و جلوگیری از آسیب‌پذیری آن در مقابل فرهنگهای مهاجم دانست. پیش‌نیاز رسیدن به چنین راهبردی در مدیریت فرهنگی جامعه پرهیز از جزءنگری و بهره‌گیری از تمامی امکانات اقتصادی، سیاسی، رسانه‌ای و علمی کشور است.

وزیر علوم همچنین خواستار همکاری و تعامل جدی علما برای فعال شدن کرسی‌های آزاداندیشی علمی در دانشگاهها شد.

وی ارائه مقالات حوزوی در قالب و شکل قابل قبول و ارائه در ISC و مجلات معتبر بین‌المللی شده را ضروری دانست.