به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدمهدی زاهدی وزیر علوم روز گذشته در جمع فعالان مؤسسات فرهنگی قم با اشاره به اقدامات انجام شده در مدت 2 سال و 4 ماه گذشته به تشریح رویکرد و برنامههای وزارت علوم پرداخت و گفت: ایجاد رشتههای میان رشتهای، اهتمام به علوم انسانی، سیاستگذاری و اقدامات عملی برای اسلامی شدن دانشگاهها، تأکید بر تعامل و همکاری حوزه و دانشگاه، برنامهریزی جهت جذب اعضای هیئت علمی جدید، راهاندازی مرکز استنادی ISC و هدایت پروژههای تحقیقاتی در مسیر کاربردی شدن به عنوان نمونهای از اقدامات یاد شده است.
وی بر نیاز دانشگاهها به اساتید معارف اسلامی اشاره کرد و افزود: علیرغم راه اندازی دانشگاه معارف اسلامی تا پرکردن این خلأ فاصله زیادی داریم لذا از همه روحانیون و فضلای واجد شرایط درخواست داریم که در این زمینه با ما همکاری کنند تا ارائه این دروس از غنا، جذابیت و تأثیرگذاری بیشتری برخوردار شود.
وزیر علوم زاهدی گفت: مهندسی فرهنگی را میتوان یک راهبرد کشور برای ایجاد امنیت فرهنگی و اجتماعی به معنای حفظ، تعمیق و غنای هرچه بیشتر فرهنگ و جلوگیری از آسیبپذیری آن در مقابل فرهنگهای مهاجم دانست. پیشنیاز رسیدن به چنین راهبردی در مدیریت فرهنگی جامعه پرهیز از جزءنگری و بهرهگیری از تمامی امکانات اقتصادی، سیاسی، رسانهای و علمی کشور است.
وزیر علوم همچنین خواستار همکاری و تعامل جدی علما برای فعال شدن کرسیهای آزاداندیشی علمی در دانشگاهها شد.
وی ارائه مقالات حوزوی در قالب و شکل قابل قبول و ارائه در ISC و مجلات معتبر بینالمللی شده را ضروری دانست.