رئیس کل بانک مرکزی، آموزش کارکنان شبکه بانکی، راه اندازی آموزش از راه دور برای آنها و آموزش عمومی مردم نسبت به مبانی بانکداری را به عنوان سه پیشنهاد برای تغییر و تحول موسسه عالی بانکداری ایران مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، مرتضی الله داد از سوی رئیس کل بانک مرکزی و طی مراسمی، رئیس موسسه عالی بانکداری ایران شد.

طهماسب مظاهری، رئیس کل بانک مرکزی در این مراسم، گفت: مردم به خوبی آگاهند که هیچ طرح و پروژه بزرگی بدون مشارکت بانکها به سرانجام نمی رسد و در مقابل، به محض بروز خدشه یا نقصانی در روند کاری یک موسسه یا شرکت تولیدی، بدون توجه به ضعفهای مدیریتی آن، در پی کمک بانکی و تزریق پول به آن شرکت می روند و همه نگاه ها تنها متوجه کمبود نقدینگی می شود، در حالیکه همه چیز با تزریق نقدینگی حل نمی شود.

وی ضمن تاکید بر نقش اساسی و خطیر سیستم بانکی و بانک مرکزی در جامعه، افزود: باید تحول جدی در نظام آموزشی بانکها برای توسعه و بکارگیری روشهای جدید بوجود بیاید، به نحوی که بازرگانان و صادر کنندگان بتوانند به راحتی و بدون استفاده از خدمات بانکی خارج از مرزها از توان بانکی داخل کشور استفاده نمایند، لذا باید برای توسعه نظام آموزشی بانکها و روزآمد شدن نظام بانکی به بخش آموزش کارکنان بیش از پیش توجه شود.

مظاهری در ادامه سه پیشنهاد را برای تغییر و تحول در موسسه علوم بانکی ارائه و تصریح کرد: توجه به تاثیر بسیار مهم موسسه عالی بانکداری در آموزش کارکنان شبکه بانکی کشور و آشنا نمودن آنها با قوانین و مقررات بانکداری اسلامی و روش های مدرن بانکداری و تطابق آن با عقود اسلامی یک از این پیشنهادات است.

وی پیشنهاد دوم را راه اندازی و آموزش از راه دور برای کارکنان شبکه بانکی کشور و مهارت افزایی حین خدمت آنها با استفاده از اینترنت و ابزارهای مدرن برای توسعه آموزش بانکداری اعلام کرد.

رئیس کل بانک مرکزی ایجاد آموزش عمومی جهت ارتقا سطح آگاهی مردم نسبت به مبانی بانکداری به زبان ساده و بیان این مبانی در سطوح بالاتر برای مسئولان اجرایی و تصمیم گیران کشور را به عنوان پیشنهاد سوم مطرح کرد.

همچنین در این مراسم مرتضی الله داد رئیس جدید موسسه عالی بانکداری ایران، نقش موسسه را بسیار مهم برشمرد و گفت: به نظر من موسسه به منزله اتاق فکر بانک مرکزی است که باید برای آن اهمیت ویژه قائل شد و لازم است توجه شود که اگر هزینه های آموزشی را مطابق با نیاز روز نپردازیم در عوض باید هزینه های سنگین دیگری را تقبل کنیم.