به گزارش خبرنگار مهر، حامد فاضلی شامگاه شنبه در جلسه سیاستگذاری جشنواره فرهنگی سیمرغ با اشاره به اینکه وقتی پا به شهر سیمرغ میگذاریم ناخودآگاه به یاد شهید احمد کشوری میافتیم، گفت: اهتمام مسئولان شهری در برگزاری این جشنواره ملی ستودنی است.
فاضلی کبریا خاطرنشان کرد: مخاطبان محوری این جشنواره گروه سنی نوجوانان و جوانان هستند و در آستانه ۱۳ آبان میتوان با روحیه استکبارستیزی، فرهنگ ایرانی - اسلامی را گسترش داد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران عنوان کرد: این جشنواره میتواند برای توسعه این فرهنگ، یک قله محسوب شود و کارهای بزرگی را انجام داد.
فاضلی بیان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و شهرستان سیمرغ، تماماً پای کار هستند و مکاتبات ملی برای اطلاعرسانی تمامی مراکز صورت گرفته تا آثار از اقصی نقاط کشور به دبیرخانه ارسال شود.
اجرای ۱۱ برنامه جنبی در حاشیه جشنواره سیمرغ
صفا رنجبر مدیر اجرایی نخستین جشنواره سراسری فرهنگی - هنری سیمرغ اظهار کرد: از روز نخست واگذاری مسئولیت اجرایی کار هماهنگی و برنامهریزی انجام و بلافاصله کمیتهها شکل گرفت و کارگروهها مشخص شد.
وی خاطرنشان کرد: فرصت زمانی محدودی داریم و نیاز به کار جهادی است.
این مسئول ادامه داد: برگزاری یک جشنواره ملی در یک بازه زمانی دو ماهه همراه با داوری و مراسم اختتامیه بسیار سنگینی است.
رنجبر بیان کرد: حجم کار با توجه به فرآیند اجرایی جشنواره یک حجم مضاعفی است.
مدیر اجرایی نخستین جشنواره سراسری فرهنگی - هنری سیمرغ عنوان کرد: تمام موضوعات جشنواره در سایت جشنواره برگزاری شده و ثبتنام هم در همین درگاه انجام میگیرد.
رنجبر گفت: این سایت قابلیت تفکیک رشته، نوع اثر، جنسیت، استان و تعداد آثار را دارد و به راحتی گزارش روزانه وصول میشود.
وی بر لزوم همت برای جمع آوری آثار تاکید کرد و گفت: این جشنواره نیازمند حمایت ملی و استانی است.
رنجبر اذعان کرد: امکانات و پشتیبانی لازم در شهرستان برای یک رویداد ملی باید فراهم شود و لذا باید حمایت استانی نیز صورت گیرد.
مدیر اجرایی نخستین جشنواره سراسری فرهنگی - هنری سیمرغ مطرح کرد: این رویداد ملی بیش از ۱۱ برنامه جانبی در کنار جشنواره سراسری دارد که اتفاق خاص و بزرگی است که نیاز به همت عظیمی دارد.