معاون آموزش و پرورش عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل در مناطق مرزی و شرق ایران بیشتر از مناطق دیگر است.

باقرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه مهمترین علت عدم حضور دانش آموزان در مدرسه  فقر اقتصادی خانواده ها است، افزود: فهرست زیادی از خانواده دانش آموزان بازمانده از تحصیل در کشور وجود دارد که  آنها را به مراجع قانونی معرفی کرده ایم.

 وی تصریح کرد: آموزش و پرورش  ابتدا با خانواده ای که به هر دلیلی مانع تحصیل فرزند خود می شود، صحبت می کند و سپس  در شورای رفع موانع که کلانتری محل و آموزش و پرورش عضو آن هستند، به مشکل آنها رسیدگی می کند.

معاون آموزش و پرورش عمومی ادامه داد: در این شورا سعی می کنیم که حداقل موانع مالی و اقتصادی خانواده را حل کنیم تا بتوانند فرزند خود را به مدرسه بفرستند ولی اگر بعد از این موضوع هم والدین قانع نشدند پرونده آنها را به دادگستری ارجاع می دهیم.

باقرزاده به رسیدگی خارج از نوبت پرونده این دسته از خانواده ها اشاره کرد و گفت: قضات مجازات لازم را برای والدین دانش آموزان بازمانده از تحصیل تعیین می کنند که جریمه نقدی هم جزء آنها است.

وی خاطر نشان کرد: تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی و راهنمایی که در سال گذشته 300 هزار نفر در کل کشور بود، تغییر نکرده است.