به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی خراسان جنوبی ظهر امروز در این مراسم اظهار داشت: پرداختن به آموزش و برنامه های کمک آموزشی می تواند نقش مهمی در انتقال فنون و صنایع از نسل گذشته به نسل جوان و نقطه عطفی در اشتغال پایدار شهر و روستا و بالتبع رونق فرهنگ و اصالت های سنتی، بهبود وضعیت خانوارها و در سطح کلان بهبود وضعیت اقتصاد صادراتی و ارز آور باشد.
همتا سادات موسوی گفت: اجرای تفاهم نامه های آموزشی با سازمان ها و نهاد های مختلف دولتی از قبیل سازمان بهزیستی، سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی، جهاد کشاورزی، فنی و حرفه ای و... در جهت نیل به این مهم است.
به گفته وی اجرای دوره آموزشی با عنوان تحلیل استاندارد مهارت طراحی فرش با همکاری سازمان آموزش و پرورش خراسان جنوبی و هنرستان کوثر بیرجند نتایج ارزشمندی در ارتقاء سطح کیفی تدریس و مهارت های فنی مربیان آموزش طراحی سنتی در سطح هنرستان های کار دانش این استان داشت.
وی همچنین گفت: این دوره آموزشی با حضور 25مربی از شهرستان های این استان در طی 40 ساعت آموزش و در مدت 10 روز به صورت فشرده اجرا می شود و میتواند اثر مطلوبی در روند آموزش صحیح و استاندارد این رشته در خراسان جنوبی و نظارت های کیفی و کمی ایفا کند.
معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان در پایان گفت: امید است با درایت مسئولین ارجمند و مدیران محترم نهادها و ارگانهای دولتی، اجرای دوره های استاندارد سازی مهارت های فنی و حرفه ای و هنری مربیان و... جهت کلیه علوم و فنون نهادینه شود.