به گزارش خبرگزاری مهر، علی نصیریان در این باره گفت: آنچه در این نمایشنامهخوانیها دیدم فراتر از یک روخوانی صرف بود. در این آثار یک نمایش تمام و کمال را با بازی بازیگران نشسته، بدون میزانسن و لباس و طراحی صحنه دیدم که برایم جالب توجه بود. نمایشنامهخوانی با این رویکرد کاری ابتکاری و زمینهساز جنبشی نو در بدنه تئاتر ماست.
وی با اشاره به کمبودهای سختافزاری تئاتر کشور و نیروهای جوان فراوان علاقمند به هنر نمایش، گسترش نمایشنامهخوانی را یک راهکار مناسب دانست و برپایی جشنوارهای تخصصی برای این گونه نمایشی را توسط فرهنگسرای نیاوران ستود و آن را بسیار مثبت ارزیابی کرد.
نصیریان گفت: در بازبینی جشنواره نمایشنامهخوانی چند اثر بسیار جذاب دیدم. این آثار که مردم و علاقمندان سه تا شش تیر آنها را میبینند، آن قدر عالیاند که میتوانند با حمایت مسئولان امکان اجرا بیابند. معتقدم با برپایی این جشنواره در فرهنگسرای نیاوران استعدادهایی تازه کشف و به جامعه تئاتری ما معرفی میشوند که اگر مجال حضور روی صحنه بیابند به غنای تئاتر کمک میکنند.
این هنرمند که چندی پیش نمایشنامه "بازیگر و زنش" خود را در خانه هنرمندان روخوانی کرده بود، با تأکید بر گسترش اجرای تئاتر در نقاط مختلف، فرهنگسرای نیاوران را از حیث موقعیت ممتاز جغرافیایی، دارا بودن امکانات خوب و نوع خاص مخاطب این منطقه برای روی صحنه آمدن تئاتر بسیار ایدهآل دانست.
سومین جشنواره سراسری نمایشنامهخوانی با حضور 17 گروه نمایشی ساعت 15 دوشنبه سوم تیر 87 در فرهنگسرای نیاوران آغاز به کار میکند.