به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامرضا اسماعیل زاده صبح دوشنبه در نخستین دیدار مشترک مرکز مطالعات ملی جهانی شدن با هیئت رئیسه، روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری افزود: جهانی شدن امری داوطلبانه نیست بلکه حقیقتی است که همگان وارد آن می شوند.
وی با تاکید بر مشخص نبودن جایگاه ایران از لحاظ کاربرد ایران از لحاظ کاربرد علم و دانش در جهان گفت: این مرکز آمادگی انتشار و توزیع نوآوری ها و پژوهش های اساتید ایرانی را برای معرفی به جهان دارد.
اسماعیل زاده با اشاره به اینکه محدودیتی برای حمایت از مطالعات و تحقیقاتی که از سوی شورای علمی آن دانشگاه مورد تایید واقع می شود وجود ندارد، گفت: مرکز مطالعات جهانی شدن نهاد ریاست جمهوری با هدف شناساندن امکانات و سیاست های جهانی شدن جلسات مدونی در دانشگاه های کشور برگزار که نخستین جلسه آن در دانشگاه علوم پزشکی مازندران است.
وی یادآور شد: در این جلسات در راستای برنامه ریزی مالی، گسترش و توزیع جهانی پژوهش ها، تحقیقات و نوآوری صورت می گیرد.
دکتر محمد آزاد بخت، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز بر نهادینه کردن مسائل فرهنگی در کنار تحقیقات تاکید و اظهار داشت: در ابعاد مختلف یک موضوع مباحث فرهنگی به صورت عمیق مورد توجه واقع شده، نهادینه و عملیاتی شود در آن صورت بسیاری از مسائل دیگر نیز به صورت مجله و مستمر با آن همراه خواهد شد.
دکتر منوچهر امیر فیروزکوهی، مسئول فناوری اطلاعات مرکز مطالعات جهانی شدن نهاد ریاست جمهوری نیز در خصوص طرح ها و پژوهش هایی که قابلیت جهانی شدن داشته باشند مطالبی ارائه کرد.