کارگردان پروژه سینمایی "لالایی‌ها" این فیلم را بهانه‌ای برای ابلاغ پیام صلح، دوستی و عشق مردم ایران‌زمین به جهانیان دانست.

منیژه حکمت درباره فیلمبرداری این پروژه سینمایی به خبرنگار مهر گفت: دهم مرداد به همراه گروه تولید برای گرفتن چند سکانس راهی افغانستان خواهیم شد و پس از آن به کشورهای تاجیکستان و ازبکستان می‌رویم. فکر می‌کنم حدود یکماه دیگر فیلمبرداری به پایان برسد.

وی درباره دغدغه شخصی خود از ساخت فیلم "لالایی‌ها" گفت: لالایی نخستین فرهنگ شفاهی و دغدغه زنان ایرانی در بستر تاریخی است. این همان صحبت‌های یک مادر و آرزوهایی او برای فرزندی است که در دوران کودکی به او منتقل می‌شود و بچه با آن رشد می‌کند.

کارگردان فیلم سینمایی "سه زن" افزود: لالایی‌ها جدا از شرایط اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و دوره‌های تاریخی شکل گرفته است. البته در این فیلم منظور نهایی من ایران‌زمین است. فرزندانی دلاور که در آغوش مادران خود بزرگ می‌شوند و مرزهای ایران را حفظ می‌کنند. قصه و مفهوم کلی این فیلم ابلاغ پیام صلح، دوستی و عشق ایران‌زمین به مردم جهان است.

حکمت در پایان گفت: در صحنه‌هایی از فیلم ما به بخش‌هایی از کشورهای فارسی‌زبان سفر می‌کنیم که زمانی جزو نقشه ایران بودند. "لالایی‌ها" یک فیلم غیرکلاسیک است که هر قسمت آن قصه خود را دارد؛ قصه‌هایی که نخ تسبیح آنها لالایی است. این پروژه سینمایی یک فیلم درباره هویت ملی است.