خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه : اگر فداکارى پاسدار عظیم الشأن اسلام و شهادت جوانمردانه پاسداران بزرگ و اصحاب فداکار او نبود اسلام در خفقان بنى امیه و رژیم ظالمانه آنان وارونه معرفى مى‌شد و زحمات پیامبر اسلام و اصحاب فداکارش هدر مى‌رفت.

امام حسین (ع) پاسدارى هر چه داشت در راه هدف اهدا کرد و اسلام عزیز را از پرتگاه انحراف رژیم طاغوتى بنى امیه نجات داد.

رژیم منحط بنى امیه مى رفت تا اسلام را رژیمی طاغوتى و بنیانگذار اسلام را بر خلاف آنچه بوده معرفى کند.

در تاریخ تمدن بشری کم بوده‌اند آدمیانی که برای برافراشته داشتن چراغ حق و ترویج اخلاق کریمه، تمامی هستی و آمال خود را بر سر هدف خویش گذاشته اند، امام حسین (ع) به عنوان سرور و سالار شهیدان، طلیعه ‌دار این نهضت است و با اهداء خون خود و یاران باوفایش درس ایثار و حق‌طلبی آموخت.

قیام امام حسین نسبت ‏به دین و ارزش‌هاى دینى یک حرکت احیاگرانه بود که با قیام الهى خود بسیارى از ارزشهاى دینی را که مهجور و متروک مانده بود احیا کرد. 

تردیدى نیست که رسالت‏ بزرگ همه انبیا و اولیا خدا، مبارزه با ظلم و ستم و فساد و آرمان مشترک همه آنها، آزادى و سعادت و رفاه انسانها و اجراى احکام الهى و ارزشهاى انسانى است.

این اهداف بدون از میان بردن نظامهاى طاغوتى و تأسیس و تحقق حکومت دینى امکان‏پذیر نیست. از این رو امام حسین چون پدر و نیاى خویش افشاى چهره واقعى مستکبران و مستبدان ریاکار را از مهمترین وظایف دینى خویش مى‏شمرد.

یکى از احیاگریهاى امام حسین، احیاى کتاب و سنت ‏بود. در قیام کربلا هدف آن است که با مجاهدت عاشوراییان، دین اسلام عزت خویش را باز یابد و حرمتهاى الهى دیگر بار محترم شمرده شوند و دین خدا یارى شود.

حضرت امام خمینی نیز با درایت خود، سالروز ولادت این نعمت الهی را به عنوان روز پاسدار نام نهادند.