به گزارش خبرنگار مهر، احمد ارشدی در نشست عصر امروز خود با خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق افزود: متاسفانه اعتبارات هزینه شده برای المپیک غیر واقعی مطرح شده است و اینکه می گویند ما 30 تا 40 میلیارد برای حضور ورزشکارانمان در این المپیک هزینه کرده ایم صحیح نیست.
وی با بیان اینکه همه اعتبار صرف کاروان اعزامی نمی شود خاطرنشان کرد: سازمان در بحث توسعه و تعمیم ورزش گام بر می دارد و تنها بودجه آن صرف آماده سازی کاروان نمی شود بلکه جوایز قهرمانان ، صندوق حمایت از ورزشکاران، بودجه هیئت ها و نهادهای استانی ، امور پشتیبانی از جمله حقوق و غیره برای صرف این بودجه در نظر گرفته می شود که این بودجه هم با تعریف مشخص صرف می شود.
معاون توسعه، مدیریت و منابع سازمان تربیت بدنی همچنین افزود: در دو سال گذشته سازمان برای المپیک پشتیبانی مالی بسیار خوبی انجام داد و هیچ فدراسیون و ورزشکاری نبود که بگوید برای استخدام مربی برگزاری اردوی داخلی و یا خارجی و یا مسائل دیگر مشکل داشته است و یا ورزشکاری نبود که قرار بود جایزه ای دریافت کند و آن را نگرفته باشد که از این حیث در این دوره عملکرد سازمان قابل تقدیر است.
وی ورزشکاران ایران را نور چشم مردم دانست و گفت: نباید علیه آنها هجمه وارد کنیم همانطور که رئیس سازمان تربیت بدنی اعلام کرد سازمان کم کاری نکرده اما از مردم عذرخواهی می کنیم، ما هم به تبع آن می گوییم همه تلاش ها انجام شد اما نتیجه لازم بدست نیامد و به همین خاطر از همه مردم و شما اهالی رسانه عذرخواهی می کنیم.
ارشدی همچنین اظهار داشت: سازمان به اندازه سهمی که داشته است باید در خصوص نتیجه نگرفتن کاروان ایران پاسخگو باشد اما بر اساس اساسنامه و شرح وظایف کمیته المپیک آن کمیته باید در خصوص نظارت تدارک و اعزام ورزشکاران فعالیت می کرد و فدراسیون ها هم در خصوص استعدادیابی و آماده سازی قهرمانان فعالیت می کردند.
وی با اشاره به این موضوع که چند تن از نمایندگان مجلس نیز امروز به خاطر ناکامی کاروان ورزش ایران در المپیک عذرخواهی کردند افزود: آنها به ما اعلام کردند آنچه که مصوب شده بود را از بند "ب" ماده 117 به شما اختصاص ندادیم که مبلغی حدود دو هزار میلیارد تومان بود و به همین خاطر باید از ناکامی ورزش ایران در المپیک عذرخواهی کنیم.
معاون توسعه، مدیریت و منابع سازمان تربیت بدنی با اشاره به این نکته که ما برای دریافت مبلغ قانونی خود از بند ب ماده 117مشکلاتی زیادی داشتیم افزود: کمیته تدارکاتی وظیفه اش است که نتایج کاروان ایران و برداشت خود از آن مسابقات را در اولین جلسه مجمع عمومی خود گزارش کند. شاید دوستان این کار را کرده اند اما در هر صورت وظیفه شان بوده که چنین کاری را انجام دهند.
وی ادامه داد: شما به مشکلات ما در خصوص فوتبال نگاه کنید و بعد در نظر بگیرید که IOC هم به ما اجازه نمی داد در کار کمیته المپیک دخالت کنیم. مسئولان این کمیته به صراحت بارها این موضوع را اعلام کردند که ما آن را از سر دلسوزی برداشت می کنیم ولی منظور آنها این بود که دخالت ما باعث تعلیق ورزش می شود.
ارشدی تاکید کرد: بودجه هیئت ها و فدراسیون ها نسبت به 4 سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است اما این افزایش به سختی انجام شد و شاید بعضی ها فکر می کنند افزایش بودجه ما به 40 میلیارد همان پولی بوده که صرف کاروان المپیک شد اما این پول در سال جاری برای رشد و گسترش ورزش در تمام سطوح انجام شد.
وی در پاسخ به این سئوال که رئیس کمیته ملی المپیک عدم اختیارات کاملش را در دخالت در امور فدراسیونها را یکی از دلایل ناکامی کاروان ایران در المپیک دانست افزود: ما جلسات مختلفی با مسئولان این کمیته داشتیم و صورتجلسات آن به صورت مکتوب و ضبط شده موجود است. درست است مجمع هر فدراسیون بالاترین رکن آن فدراسیون است اما رئیس مجمع ریاست سازمان است. پس نباید عنوان کرد فدراسیون X یا y در گزارش ها خوب عمل نکرده است. ما می گوییم گزارش های ناظرین به عنوان مرجع قابل استفاده است اما شمایی که کار آماده سازی کاروان ها را داشتید چرا اگر در جایی با مشکل مواجه شدید آن را به ریاست مجمع فدرسیون اعلام نکردید که با آن فدراسیون برخورد شود. آیا جایی عنوان کرده اید که فدراسیون بد عمل کرده و ما با آن فدراسیون برخورد نکرده ایم؟
وی با بیان اینکه سازمان تربیت بدنی در ارتباط با آماده سازی تیم ها هیچ وظیفه ای ندارد خاطرنشان کرد: رئیس سازمان در حالی که وظیفه ای نبود از مردم عذرخواهی کرد ولی آنها عنوان می کنند کاروان موفق نبوده ولی نمی خواهند از مردم عذرخواهی کنند. چرا گزارش های رسیده از تیم ها حاکی از شرایط ایده آل آنها را داشت ولی امروز صحبت دیگری مطرح می شود. می شود با تعامل خوب کارها را به نحو احسن انجام داد اما نباید فرافکنی کرد. طبق قانون هر کسی باید در حیطه اختیارات خود پاسخگو باشد و در صورت ناکامی از مردم عذرخواهی کند.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا فدراسیون جودو با دلایل غیرمنطقی به علت مصدومیت نفرات اصلی اش قصد ندارد در مسابقات جهانی شرکت کند، افزود: برنامه میان مدت سازمان حضور کاروان ورزشی ایران با 114 ورزشکار زن و مرد در المپیک لندن است و مطمئنا با برنامه ای که داریم با قدرت در آن مسابقات شرکت می کنیم اما از بعد فنی فدراسیون جودو باید پاسخگو باشد که چرا در آن مسابقات شرکت نمی کند و چرا بازیکن جانشین برای نفرات اصلی ندارد که بخواهند برای آینده این رشته تاثیرگذار باشند.
ارشدی با بیان اینکه هدف ما این است که مدال آوری در المپیک را به بیش از سه رشته فعلی ارتقا دهیم خاطرنشان کرد: مطمئنا انجام کارهای زیربنایی در رشته های مختلف باعث می شود ما در دوره بعدی بتوانیم در رشته های دیگر نیز مدال آور باشیم. ما امروز در بوکس، قایقرانی ، دوچرخه سواری و بسکتبال موفقیت های بزرگی را کسب کردیم و می توانیم در دوره های بعدی در یکی دو رشته از این ورزش انتظار مدال داشته باشیم.
وی در مورد صحبت یزدانی خرم که کشتی ایران را در سطح آسیا ارزیابی کرده بود افزود: 70 درصد مدال های المپیک ما در کشتی بدست آمده. کشتی ورزش اول ایران است و هیچ کس نمی پذیرد این رشته نتیجه نگیرد. این رشته جور موفق نبودن تمام رشته های ورزشی در مسابقات گذشته را کشیده است و هنوز پرامیدترین رشته ما برای کسب مدال است. مطمئنا سازمان نمی پذیرد در کشتی ضعیف ظاهر شویم اما دلایل ضعیف بودن کشتی را پس از جلسات مختلف کارشناسی بیان خواهیم کرد. ما با 5 تن از کشتی گیران فعلی می توانیم در المپیک بعدی افتخار آفرین باشیم.
وی اضافه کرد: اجازه بدهید در محیطی آرام و بدون هیجان شکست های فعلی که در جامعه ما حاکم است در خصوص نتیجه نگرفتن کاروان ورزش ایران کارهای کارشناسی را انجام دهیم. مطمئنا طبق نظر یکی از نمایندگان مجلس که اعلام کرد در چنین محیط متشنجی بعضی ها دوست دارند تسویه حساب های شخصی خود را انجام دهند، ما هم تصمیم گیری آنی انجام نمی دهیم تا نتایج کار کارشناسی مشخص شود و پس از آن مطمئن باشید با افرادی که در نتیجه نگرفتن کاروان ایران نقش داشتند برخورد می کنیم. البته یزدانی خرم نظرش را گفته ولی ما آن را نمی پذیریم که کشتی ایران در سطح آسیاست.
معاون توسعه ، مدیریت و منابع سازمان تربیت بدنی در پاسخ به این سئوال که آیا بین سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک اختلافی وجود دارد تصریح کرد: هیچ اختلافی وجود ندارد . به هر حال آنها هم تلاش خود را انجام داده اند و هر کس در چارچوب وظایف خود باید پاسخگو باشد و در صورت لزوم از مردم عذرخواهی کند.
ارشدی در پایان گفت: سازمان کمک قابل تقدیری به پارالمپیکی ها کرده است و هر نیازی که در این زمینه وجود داشته برطرف شده و مطمئن باشید با برنامه ریزی خوب مسئولان آنها می توانیم نتایج درخشانی در رقابت های پارالمپیک 2008 کسب کنیم.