به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدینژاد در مصاحبه با خانم "امی گودمن" که معروفترین چهره ضد جنگ در آمریکا به شمار میرود، به عنوان مجری برنامه "دمکراسی اکنون" از شبکه پاسیفیکا و در پاسخ به این سوال که ظاهرا آمریکا در حال تنظیم برنامهای برای جنگ با ایران است؛ واکنش شما به این خبر چیست؟ گفت: از این دست مطالب زیاد منتشر می شود؛ دلیلی وجود ندارد به این مطالب واکنش نشان دهیم.
وی افزود: البته بوش برای راهانداختن جنگ جدید دو مشکل دارد؛ یکی ناتوانی عملیاتی و دیگری وجود عقلای فراوان در آمریکا که اجازه چنین تصمیمی به او نخواهند داد.
احمدی نژاد تصریح کرد: دوره ریاست جمهوری بوش رو به پایان است اما هنوز فرصت دارد که خطاهای گذشته را جبران کند. من توصیه میکنم از فرصت استفاده کند تا در طول مسوولیتش چند کار خوب هم در پروندهاش ثبت شود، ضمن این که ما هم حاضریم به او در انجام کارهای خوب کمک کنیم.
رئیسجمهور در پاسخ به این سوال که چه پیامی برای آمریکا در این سفر دارد؟ گفت: به مردم آمریکا سلام میکنم و پیام ملت ایران به آنها صلح، دوستی و برادری است.
وی ادامه داد: فکر میکنیم صلح و دوستی پایدار زمانی خواهد بود که برپایه عدالت و پاکی باشد و گرنه صلحی در کار نخواهد بود.
احمدینژاد در پاسخ به این پرسش که آیا ایران یکی از طرفهای برنده اشغال عراق است و آیا اشغال عراق برای ایران سودمند بوده است؟ گفت: ایران کشوری بزرگ و قدرتمند و باسابقه و تمدن بسیار بالا است. ملت ایران و عراق همیشه دوست بودهاند و بخش مهمی از تاریخ و تمدن دو کشور مشترک است.
رئیسجمهور تصریح کرد: درچند سال اخیر به خاطر دخالت برخی بیگانگان روابط دو کشور تحت تاثیر قرار گرفت و گرنه دوستی ما ریشه و تاریخ طولانی دارد. توجه داشته باشید که اینها در نتیجه اشغال عراق به وجود نیامده است و البته منافع ما در امنیت عراق است و هر چه امنیت بیشتری در عراق برقرار شود بیشتر به نفع ما خواهد بود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا اشغال عراق توسط آمریکا سبب افزایش نفوذ ایران در این کشور شده است؟ گفت: ما با هم دوست هستیم و نگاه ما به عراق نفوذ یا سوء استفاده از شرایط این کشور نیست و خواهان عراقی مقتدر، امن و متحد هستیم.
خبرنگار شبکه پاسیفیکا در ادامه از رئیسجمهور درباره وضعیت حقوق بشر و آن چه که سختگیری درباره روشنفکران ایران خواند، سوال کرد؟ دکتر احمدینژاد در پاسخ، اظهار کرد: در مقایسه با آمریکا، حقوق بشر در ایران وضعیت نسبتا خوبی دارد. البته وقتی به آرمانهای خود نگاه میکنیم، میبینیم که هنوز باید راه زیادی را برای رسیدن به نقطه مطلوب طی کنیم ؛چرا که ما به دنبال تحقق آرمانهای اصیل اسلامی و انقلابی هستیم.
وی با بیان این که بخش عمدهای از اطلاعاتی که خارجیها درباره وضع حقوق بشر در ایران دارند، حاصل انتقادات مخالفان دولت است و این اطلاعات دقیق نیست، افزود: البته آزادی بیان وجود دارد و هر کسی میتواند اظهارنظر کند. این گونه تبلیغات همیشه هست ولی واقعیت ندارد.
رئیسجمهور با بیان این که تعداد زندانیان ایرانی نسبت به آمریکا خیلی کمتر است، گفت: ما حتی داریم قوانین را بازنگری میکنیم تا اصلا زندان را حذف کنیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اعدام یک نوجوانان زیر 18 سال در ایران اظهار کرد: در ایران کسی زیر 18 سال اعدام نمیشود. همه کشورها دارای قوانین جزایی هستند و قوانین جزایی ما بسیار مترقی و کامل است. برخی طوری تفسیر میکنند که گویی در ایران هر روز نوجوانان اعدام میشوند که البته چنین نیست.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره همجنسگرایی مبنی بر این که شما گفتهاید چنین چیزی در ایران نیست، گفت: من نگفتهام که اصلا وجود ندارد. گفتهام این قدر که در آمریکا هست، در ایران نیست.
رئیسجمهور با بیان این که مردم ایران از این عمل متنفر هستند و این مخالف دین ما و همه ادیان الهی است، تصریح کرد : این کار بنیان خانواده و جامعه را از بین میبرد. این که آمریکا از این عمل حمایت میکند افتخاری برای این کشور محسوب نمیشود ضمن این که آن را آزادی هم نمیتوان تلقی کرد.
احمدی نژاد در ادامه مصاحبه با شبکه رادیویی و تلویزیونی آمریکایی "پاسیفیکا" در پاسخ به این سوال که راه حل مساله فلسطین در چیست؟ گفت: برای حل این مساله باید به ریشه آن پرداخت و با آن مبارزه کرد.
رئیس جمهور با بیان این که برای مداوای یک بیمار باید با ریشه بیماری مبارزه کرد و نه با آثار آن، افزود: تاکنون بیش از صد طرح برای حل مساله فلسطین ارائه شده اما موفق نبوده است چون هیچ یک از آنها به ریشه مشکل نپرداخته است.
وی ریشه مساله فلسطین را وجود یک رژیم غیرقانونی در منطقه دانست و تصریح کرد: این رژیم مردم فلسطین را آواره کرده و مردمی دیگر را فریب داده و به جای آنها آوردهاند و در اصل دو مورد آوارگی ایجاد کردهاند.
احمدینژاد ادامه داد: علت دیگر شکست طرحهای ارائه شده برای حل مساله فلسطین این است که در هیچ یک به حق قانونی مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت خود توجه نشده است. تا زمانی که این دو مساله حل نشود موضوع فلسطین نیز حل نخواهد شد.
رئیسجمهور، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی دیگر شانس دوام ندارد و مثل موجودی اضافی است که وارد یک بدن شده است. بدن نمیتواند یک شی خارجی را بپذیرد و تا زمانی که شی خارجی از بدن خارج نشود درمان انجام نخواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که اگر مردم فلسطین با راه حل دو کشوری موافقت کنند، آیا شما حمایت می کنید؟ گفت: هر تصمیمی که مردم فلسطین بگیرند از آن حمایت میکنیم و برای همین هم میگوییم که باید در فلسطین رفراندوم آزاد برگزار شود.
به گزارش مهر ، احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره فروش بمبهای سنگرشکن آمریکا به رژیم صهیونیستی برای استفاده علیه تجهیزات هسته ای ایران گفت: دولت آمریکا و بعضی متحدانش رژیم صهیونیستی را به بمب اتم هم مجهز کردهاند و به کسی که منطق آن جنگ است چه باید گفت؟ مردم آمریکا باید در این باره تصمیم بگیرند و بگویند که آیا دوست دارند جنگی تازه آغاز شود و مردم بازهم کشته شوند؟
وی در پاسخ به سوالی درباره ماهیت برنامه هسته ای ایران، گفت: برنامه هسته ای ایران صلحآمیز است.
رئیسجمهور افزود: دوره بمب اتم تمام شده است. آیا بمب اتم توانست شوروی را از فروپاشی نجات دهد و یا کمکی به آمریکا در عراق و افغانستان بکند؟
احمدینژاد هزینه کردن پول ملت برای ساخت بمب هستهای را اشتباهی بزرگ دانست و گفت :این پولها باید صرف پیشرفت اجتماعی و فرهنگی و علمی کشورها و ملتها شود.
احمدی نژاد همانند دیگر مصاحبهها و سخنرانیهای خود در نیویورک از اصطلاح عقب مانده سیاسی برای تولیدکنندگان بمب هستهای استفاده کرد.