مدیرکل جذب مشارکت های مردمی انجمن اولیاء و مربیان گفت: دستورالعمل جدید ساماندهی سرویس مدارس را نمی توان امسال اجرایی کرد و باید اجازه داد مدارس در این خصوص طبق آیین نامه های قبلی و همچون سال های گذشته عمل کنند.

محمد علی لقایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مفاد آیین نامه جدید برای اجرایی شدن آماده نشده و همین امر باعث تاخیر و ناهماهنگی در ساماندهی سرویس های مدارس شده است، افزود: باید با اجرایی کردن این آیین نامه زمینه تشکیل ستاد مدیریت، نظارت و کنترل قراردادهای سرویس مدارس را در سایر استانها فراهم کرد تا اختلافات در سایر حوزه ها اعم از آموزش و پرورش، تاکسیرانی و وزارت کشور حل شود.

وی بیشترین مشکل در خصوص سرویس های مدارس را مربوط به شهر تهران عنوان کرد و گفت: خانواده ها نسبت به قیمت های تعیین شده ابراز نارضایتی کرده اند و افزایش دوبرابری هزینه رفت و آمد فرزندان خود به مدرسه را غیرمنطقی می دانند.

مدیرکل جذب مشارکت های مردمی انجمن اولیاء و مربیان اظهار داشت: یکی از معضلات دیگری که خانواده ها نسبت به آن معترض هستند و ساماندهی سرویس مدارس را دچار مشکل کرده ، بحث عدم امکان فعالیت خودروهای شخصی است.

لقایی با اشاره به اینکه بسیاری از صاحبان خودروهای شخصی مورد اعتماد خانواده ها و البته آموزش و پرورش هستند ادامه داد: سختگیری هایی که مسئولان راهنمایی و رانندگی نسبت به این موضوع دارند باعث نگرانی خانواده ها در این خصوص شده ضمن اینکه موضوع خودروهای شخصی همچنان بلاتکلیف است و خانواده ها هم اصرار دارند که از آنها در جابه جایی فرزندانشان استفاده شود.

وی خواهان ایجاد بسترهای لازم برای اجرای دستورالعمل جدید ساماندهی سرویس مدارس شد و افزود: در حال حاضر هر نهاد و ارگانی از دیدگاه حوزه کاری خود به ماجرا نگاه می کنند و همین مسئله باعث بروز اختلافات و عدم اجرای درست دستورالعمل ساماندهی شده است.

مدیرکل جذب مشارکت های مردمی انجمن اولیاء و مربیان تاکید کرد: ستاد مدیریت، نظارت و کنترل قراردادها که ماده 18 آیین نامه آن را عنوان کرده باید تشکیل شود تا ضمن کاهش اختلافات میان حوزه ای بتوان از ظرفیت بالای تمامی دستگاه ها استفاده کرد.