عضو شورای عالی استعدادهای درخشان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه اقدامات نوآورانه باید منجر به حل معضل شوند، پرهیز از روندهای تشریفاتی را خواستار شد و گفت: نخبگان می توانند به طور بنیادی برخی معضلات اقتصادی، اجتماعی و مدیریتی را برطرف سازند به شرطی که نظرات آنها از سوی مدیران اجرایی جدی گرفته شود.

دکتر سید حمید جمال الدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تکریم نظریات کارشناسی و تعامل مراکز علمی با دستگاههای اجرایی گفت: میزان گستردگی و عمق نهادهای علمی و ساختارهای اجرایی، نشان دهنده نوع جهت گیری و تعیین کننده میزان موفقیت فرآیندهای توسعه در هر کشور است.

وی با اشاره به موفقیتها و توانمندی نخبگان جوان و اساتید دانشگاهی کشور در عرصه های ملی و بین المللی، بهره مندی مدیران اجرایی از فکر و مشورت این گروه را ضریبی مطمئن برای توفیق برنامه های قوای سه گانه در حوزه های مختلف برشمرد.

عضو شورای عالی استعدادهای درخشان وزارت بهداشتاضافه کرد: تاکید مقام معظم رهبری بر تکریم علما را نگرشی آینده نگرانه و دقیق دانست و خواستار نهادینگی این فرهنگ در همه حوزه های اجرایی و مدیریتی کشور شد.

جمال الدینی خاطرنشان کرد: توجه به این مهم که نخبگان و اساتید علمی کشور می توانند در یک مکانیسم پویا، هدفمند و مورد حمایت، بسیاری از اهداف تعریف شده در چشم انداز بیست ساله نظام را تحقق بخشند باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه نباید مانند برخی حوزه ها، نخبگان دچار روند خطرناک وجود حلقه ای خاص از چهره های شناخته شده و یا مورد حمایت شوند، یادآور شد: امکان گردش مداوم و آزادانه مبتنی بر شایستگی و رقابت خلاقانه مولفه مهمی در حیات جامعه نخبه کشور فراهم است.

عضو شورای عالی استعدادهای درخشان وزارت بهداشت درباره تاکید مقام معظم رهبری به حذف حفظ محوری در دانشگاه و تعمیق روحیه پژوهش گفت: وجود چنین روحیه ای، بسترساز رقابت علمی با نشاط و نوآورانه خواهد شد و گسترده شدن آن، جهشی علمی در نهادهای دانشگاهی و توسعه کشور را رقم زد.

وی به تلاش های صورت گرفته در وزارت بهداشت در این راستا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در سالهای اخیر، در قالب آیین نامه های حمایتی و هدایتی، راهکارهایی مهم در این راستا تدوین و به مرحله اجرا گذاشته شد که سبب فراهم شدن فضایی جدی، زنده و پژوهش محور در میان دانشجویان نخبه کشور شده است.