مصطفی آجورلو در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تقدیر از اقدام موثر رئیس جمهوری برای حل مشکل حق پخش تلویزیونی پس از نشست با ضرغامی گفت: این اقدام اتفاقی قابل قبول، مبارک و پر از خیر و برکت بود که می تواند مبنایی برای شکل گیری باشگاههای حرفه ای در فوتبال کشور باشد.پر
وی با بیان اینکه پرداختهای صدا و سیما به فوتبال باید قانونمند شده و تنها کمکی مقطعی برای حل بحران فعلی فوتبال ایران نباشد، از دولت خواست تا در این زمینه لایحهای را تدوین کرده که پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی برای تایید نهایی به شورای نگهبان ارجاع داده شود تا در صورت موافقت این شورا، بصورت قانونی لازم الاجرا مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس اتحادیه فوتبال باشگاههای ایران افزود: نشست رئیس جمهوری با ضرغامی ارزشمند بود و قطعا پیامدهای خیری برای فوتبال در پی دارد. در عین حال مسئولان نباید سطحی فکر کرده و عمل کنند بلکه باید در این مورد با تفکر گام برداشت تا درآمد فوتبال از تلویزیون بصورت پایدار درآمده و بتواند این رشته ورزشی پر طرفدار را منتفع کرده تا اهداف بلند مدت آن بر آورده شود.
وی تاکید کرد: مطابق با اصل 44 قانون اساسی و پس از واگذاری سهام شرکتهای نفت، مخابرات و... به بخش خصوصی، باشگاهها هم باید در زمان باقیمانده اجرایی شدن این اصل، به بخش خصوصی واگذار شوند تا تنبلیهای بعضی از باشگاهها که سالانه با توجه به تزریق بودجهای مشخص بدون هیچ دغدغهای به فعالیت ادامه می دهند، از بین رفته و آنها با تفکر درآمدزایی از منابع مختلف به فرآیند در آمدزایی از فوتبال کمک کنند تا در آیندهای نزدیک شاهد باشیم باشگاهها چه از نظر ساختار، چه از نظر نیروی انسانی و چه از نظر درآمد به یک باشگاه کاملا حرفهای مبدل شدهاند.
مدیرعامل پیشین باشگاه پاس با ابراز خوشحالی از حل مشکل حق پخش، حضور چهار باشگاه ایرانی در رقابتهای فصل آینده لیگ حرفه ای فوتبال آسیا را هدفی کوتاه مدت و بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: در اهداف بلند فدراسیون فوتبال باید سیاستهایی در نظر گرفته شود تا فوتبال باشگاهی روی پای خود ایستاده و اگر دولت بخواهد کمکی به باشگاهها داشته باشد، بصورت غیرمستقیم و طبق قوانینی پیش بینی شده، انجام شود.
وی با بیان اینکه خصوصی سازی در فوتبال باعث می شود صاحبان سرمایه و افراد متخصص زمام امور این رشته ورزشی را برعهده گیرند، تصریح کرد: در این سالها ادارات دولتی و حتی استانداریها هم تیمهای باشگاهی را زیر نظر گرفته اند که با خصوصی شدن، اداره فوتبال در دست صاحبان آن قرار می گیرد.
رئیس اتحادیه فوتبال باشگاههای ایران با ابراز امیدواری از اینکه بتواند اتحادیه فوتبال را به بازوی قدرتمند و قابل اتکایی برای جریان فوتبال تبدیل کند، خاطر نشان کرد: هدف ما این است که با برنامه ریزی های خود به اعتلای فوتبال ملی کشور کمک کنیم و با دور کردن حاشیههایی که فوتبال را به چالش می برد، زمینه موفقیتهای آینده فوتبال باشگاهی و ملی ایران را فراهم سازیم.
آجورلو در پایان در خصوص برگزاری مسابقات جام حذفی توسط اتحادیه فوتبال گفت: تفاهم نامهای در زمان ریاست دادکان و دکتر آقا محمدی بر فدراسیون فوتبال و اتحادیه باشگاههای کشور با 17 ماده امضا شده بود و ما هم در گفتگو با علی کفاشیان خواستار اجرای آن هستیم که امیدواریم فدراسیون فوتبال بستری مناسب را برای تعامل بیشتر با اتحادیه فوتبال و برگزاری این مسابقات توسط اتحادیه فراهم سازد.