ساری - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با اشاره به بروز خسارات فراوان 10 تا 100 درصد به واحدهای صنعتی استان اظهار داشت: متاسفانه از آغاز بحران سیل در استان تاکنون برق و مخابرات شهرکهای صنعتی شماره یک و دو ساری کاملا قطع است.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی هاشم پور ظهر پنج شنبه در حاشیه جلسه ستاد حوادث غیرمترقبه مازندران در جمع خبرنگاران در استانداری افزود: میزان خسارات وارده به شهرکهای صنعتی مرکز استان بسیار است.

وی خاطر نشان کرد: از 196 واحد صنعتی موجود در شهرک صنعتی شماره یک ساری، تعداد 105 واحد آن در بخش پوشش سقفی تا صد درصد آسیب دیده است.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران با اشاره به اینکه طوفان اخیر سبب آبگرفتگی واحدهای صنعتی و تخریب سردخانه های موجود در شهرک صنعتی ساری شده است، تصریح کرد: 16 واحد صنعتی در شهرک صنعتی شماره دو و 40 واحد شهرک صنعتی جویبار نیز خسارات شدیدید دیدند.

هاشم پور با بیان اینکه تمامی واحدهای صنعتی شهرک های صنعتی خسارت دیده ساری بیمه هستند، یادآور شد: متاسفانه بیمه گذار خسارات ناشی از طوفان را پرداخت نخواهد کرد.

به گفته وی، باید با اتخاذ راهکارهایی نسبت به پرداخت خسارات این واحدها از طریق بیمه یا اعطای تسهیلات اقدام شود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران با اشاره به اینکه هم اکنون ارتباط مخابراتی و شبکه برق شهرک های صنعتی شماره یک و دو ساری کاملا قطع است، باید اذعان داشت که تولید مدت چند روزی است که در صنایع مرکز استان تعطیل شده است.

وی یادآور شد: شماری از نمایندگان مجلس نیز در حال بازدید از شهرکهای صنعتی شماره یک و دو ساری هستند.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران نیز گفت: 300 علمک بر اثر فروپاشی دیوارهای خانه ها در شهرهای ساری و جویبار خسارت دیده است.

محسن عرب مقصودی افزود: تاکنون تعویض و ترمیم 500 رگلاتور و کنتور شبکه گاز در شهرها و روستاهای آسیب دیده نصب شده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران نیز با اشاره به تعطیلی برخی مدارس طی چند روز گذشته بر اثر خسارات در شهرهای حادثه دیده استان اظهار داشت: سیل به 160 واحد آموزشی مازندران خسارت وارد کرد.

عبدالوحید فیاضی افزود: بر اساس برآوردهای اولیه میزان خسارات وارده به مدارس مازندران از سیل و توفان اخیر بالغ بر 800 میلیون تومان است.

به گفته فیاضی، تخریبی بودن مدارس سبب افت آموزشی و تحصیلی دانش آموزان خواهد شد.

رئیس سازمان بازرگانی مازندران نیز با اشاره به اینکه هم اکنون قراردادهایی برای تامین ایرانیت آسیب دیدگان با کارخانجات ساریت و شمالیت ساری منعقد شده است، اظهار داشت: این استان از نظر تامین هر میزان ایرانیت برای آسیب دیدگان مشکل ندارد.

قنبررهی با بیان اینکه 12 واحد صنفی متخلف عرضه کننده ایرانیت در شهرستانهای ساری و جویبار شناسایی شدند، تصریح کرد: پرونده این افراد برای مجازات به دستگاه قضایی ارجاع شد.

به گفته وی، با اتحادیه های ذیربط هماهنگیهای لازم برای تامین چوب سربندی ساختمانها صورت گرفته شده است.

رهی افزود: تاکنون 53هزار قرص نان توسط نانواییهای انبوه پز در استان به آسیب دیدگان داده شد.