به گزارش خبرنگار مهر در مشهد معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری مشهد شامگاه گذشته در این مراسم گفت: یکی از اهداف 12 گانه شهرداری مشهد جهتگیری به سوی شهرداری و شهر الکترونیکی است.
حسن تبرئی با اشاره به اینکه واژه شهر الکترونیکی و رسیدن به آن حجم سنگین فعالیت ها و زمان زیادی را می طلبد، افزود: در شهر الکترونیکی باید کلیه امور از اولین حرکت تا آخرین حرکت به صورت کاملا الکترونیکی و سیستمی ارائه شود.
وی با بیان اینکه در برنامه چهارساله توسعه شهرداری مشهد به سوی بسترسازی مناسب پیش می رویم، اظهار داشت: باید یک رابطه مناسب بین انسان و سیستم به وجود آوریم تا گریبانگیر مشکلات احتمالی نشویم.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد نیز در این آیین گفت: اله سیت نماینگر مکانی است که قلب فناوری اطلاعات و ارتباطات شهر در آنجا می تپد.
مهدی کارگر راضی افزود: اطلاع رسانی، تعامل، مبادله و یکپارچه سازی سازمانها زیرساخت های اصلی تکامل شهر الکترونیکی به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه در شهر الکترونیکی مشهد، کیفیت در خدمت رسانی جایگزین کمیت خواهد شد، گفت: در این شهر تصمیم ها مبتنی بر کارکرد فناوری اتخاذ خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سند چشم انداز 20 ساله شهرداری "مشهد شهری آرامش دهنده، فرح بخش و چند قطبی (زیارتی، اقتصادی، مبتنی بر فناوری و با امنیت لازم) در کلاس جهانی" معرفی شده است، گفت: همگام با تغییر در مفاهیم توسعه به دنیال انتقال و به خدمت گرفتن فناوری های نوین هستیم.
وی با بیان اینکه حرکت به سمت مدیریت جامع شهری و اصلاح فرآیندها و مقررات دو ستون اصلی شهر الکترونیکی محسوب می شود، ادامه داد: امکانات سخت افزاری، نرم افزاری و اختصاص دادن اعتبارات دولتی لازم می تواند راه رسیدن به شهر الکترونیکی را هموار سازد.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: دست یافتن به اهداف سند چشم انداز 20 ساله کشور مبتنی بر اقتصاد دانش محور است که در این اقتصاد گردش فعالیت ها بر تولید و بهره مندی از دانش استوار است.
کارگر راضی افزود: در اقتصاد دانش محور زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات 46 درصد، منابع انسانی 30 درصد، تحقیق و توسعه 15 درصد و نرم افزارها هشت درصد امور را به خود اختصاص می دهند.