به گزارش خبرگزاری مهر، چگونگی توانایی شنای سریع دلفینها برای اولین بار در سال 1936 و زمانی که یکی از جانورشناسان به سرعت 32 کیلومتر بر ساعت دلفینها در هنگام شنا پی برد، مورد توجه دانشمندان قرار گرفت.
به گفته جانورشناسان یکی از دلایل شگفت انگیز بودن این سرعت، نداشتن ماهیچه های کافی برای شنا در بدن این ماهی بزرگ است که با سرعت وی در تناقض است. سپس جانورشناسان اعلام کردند که این سرعت می تواند در نتیجه خصوصیات پوست این جانداران به وجود آید که تحقیقات گسترده این نظریه را رد کرد.
اکنون گروهی از دانشمندان موسسه پلی تکنیک رنسلیر با استفاده از سیستم پیچیده تصویربرداری زیر آب موفق به اندازه گیری قدرت دم دلفین شدند و دریافتند که این قسمت از بدن جاندار دارای قدرت و فشاری برابر 212 پاوند است.
محققان با مطالعه میلیونها حباب به جامانده از شنای دلفینها در آب موفق به بررسی حرکات پیچیده آب در هنگام شنای این ماهی ها شدند و با تصویر برداری از شنا در محوطه ای مخصوص، فشار دم آنها را بر اساس وزن آنها و عمق شیاری که توسط ماهی در آب ایجاد می شد به دست آوردند.
بر اساس گزارش ام اس ان بی سی، محققان پس از مشاهده نتایج مطالعات خود نظریه عدم حضور ماهیچه های کافی برای شنای سریع در دلفینها را رد کرده و فشار دم این ماهی ها را بسیار قدرتمندتر از آنچه تصور می شد اعلام کردند.