به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، ایمانیه عصر امروز در نشستی خبری افزود: این پیشنهادات از سوی استاندار فارس بررسی و تائید شده و علاوه بر این نمایندگان مردم در شهرستانهای مختلف فارس نیز 14پیشنهاد در حوزه سلامت مطرح کردند که بررسیهای آن انجام شده و به معاون عمرانی استاندار فارس ارسال کرده ایم و امیدواریم به تصویب برسد.
وی با اعلام اینکه با تحقق مصوبات مذکور در سفر هیئت دولت، استان فارس گامهای زیادی را در حوزه سلامت به جلو برخواهد داشت، افزود: یکی از این مصوبات اختصاص 19میلیارد تومان برای آماده سازی شهر سلامت بوده که امیدواریم مورد موافقت هیئت دولت قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین عنوان کرد: طرح توسعه آموزش عالی پزشکی در هشت شهرستان فارس، اختصاص اعتبارات برای ساخت و تکمیل111خانه بهداشت شهرستانهای مختلف استان، تامین 10 دستگاه اتوبوس دانشجویی، احداث یک خوابگاه و... ازجمله دیگر این مصوبات پیشنهادی برای طرح در سفر دور دوم هیئت دولت به استان فارس است.
ایمانیه همچنین گفت: در خلال این مصوبات یک پیشنهاد دیگری نیز داریم که بر اساس آن برای هر شهرستان پنج نیروی متخصص جذب شود که البته برای آنها حقوقی ثابت نیز در نظر خواهیم گرفت که در صورت تحقق برای 120نیرو در سطح استان فارس اشتغال زایی خواهد شد.
وی در این رابطه اظهار داشت: البته پیشنهاد می کنیم این طرح به صورت پایلوت در سطح فارس از سال 88اجرایی شود که با تحقق این امر ضمن اینکه برای تعداد زیادی متخصص اشتغال زایی صورت می گیرد سطح خدمات رسانی پزشکی در شهرستانها نیز کیفی تر خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شیراز همچنین با اشاره به روند پیشرفت عملیات اجرایی مصوبات سفر اول هیئت دولت در حوزه سلامت، افزود: به طور میانگین حدود 65 تا 70 درصد از پروژه ها انجام شده اما برخی پروژه های مصوب مانند ساخت بیمارستان به مدت زمان طولانی تر برای اجرا و ساخت نیاز دارد ضمن اینکه در حال حاضر هیچ پروژه معطل مانده ای در بخش سلامت نداریم.
ایمانیه همچنین در خصوص مسئله عدم تخصیص یک دستگاه سی تی اسکن از مصوبات سفر هئیت دولت در شهرستان اقلید فارس نیز بیان کرد: پیگیریهای تخصیص این دستگاه صورت گرفته و تا پایان سال این دستگاه نیز در شهرستان اقلید نصب و بهره برداری می شود.
وی همچنین گفت: ما در بخش مصوبات هیئت دولت در سفر اول تامین پنج دستگاه سی تی اسکن در شهرستانهای نی ریز، فیروزآباد، لامرد و داراب را داشتیم که اکنون همه آنها را تامین کرده ایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پاسخ به سئوالی در مورد روند توسعه تجهیزات پزشکی در نقاط مختلف استان فارس نیز بیان کرد: ما در کشور نظامی با عنوان سطح بندی خدمات سلامت داریم که استقرار خدمات پزشکی نظیر خانه های بهداشت، مراکز درمانی و... بر حسب فاصله تا نقاط پرجمعیت و دیگر شاخصها تعیین می کند و سعی کرده ایم خارج از این نظام زیر بار نرویم.
وی عنوان کرد: اما اخیرا در برنامه چهارم ماده ای اضافه شده که بخش خصوصی خارج از نظام سطح بندی سلامت می تواند خدمات پزشکی را در هر منطقه ای که تمایل داشت ارائه دهد و این موضوع تا حدودی نظام سطح بندی را دچار مشکل می کند چراکه با این شرایط خدمات پزشکی به صورت ساماندهی شده ای تقسیم نمی شود.
ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری کنگره آموزش پزشکی در شیراز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و افزود: در این کنگره که مقارن اردیبهشت ماه برگزار می شود روشهای نوین آموزش پزشکی مورد بررسی قرار می گیرد وهمچنین الگوهای برتر دانشگاه ها در همه زمینه های آموزشی مطرح خواهد شد.